Giriş Kayıt

Laurence Fishburne, The Matrix 4'te Olmayacağını Açıkladı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 20 Ağustos 2020 11:37

334 

resim

Morpheus karakteri ile serinin hayranlarının gönlünde taht kuran Laurence Fishburne yaptığı açıklama ile The Matrix 4 kadrosuna yer almayacağını duyurdu. Bunun nedeni olarak film için herhangi bir görüşme yapmadığını belirten Fishburne, The Matrix 4 tarafında herhangi bir rol daveti almadığını da sözlerine eklemiş.

Laurence Fishburne ile bir söyleşi gerçekleştiren New York Magazine doğal olarak konuyu en popüler filmlerden birisine getirmiş. Filmde neden yer almadığı sorusuna Fishburne'un yanıtı ise kısa ve net olmuş; "Film için davet edilmedim. Belki bu durum başka bir oyun yazmamı sağlar. Hepsine iyi dileklerimi gönderiyorum, umarım başarılı olurlar." Bu sözlerinden sonra ise muhtemelen en çok hatırlanacağı rolün Morpheus olacağını ve bunun harika bir şey olduğunu da sözlerine eklemiş. Tabi bu açıklamadan sonra karakterin hikayedeki durumunun ne olacağını da merak etmeye başladık.

The Matrix 4 filminde Keanu Reeves'i bir kez daha Neo rolünde izleyeceğiz. Filmde ayrıca Carrie Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson gibi seriden aşina olduğumuz oyuncuların yanı sıra Neil Patrick Harris ve Andrew Caldwell gibi önemli oyuncular da yer alıyor. Lana Watchowski'nin yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmde takvim uyuşmazlığı nedeniyle Ajan Smith rolü ile hafızalara kazınan Hugo Weaving de malesef yer almayacak. Covid-19 sebebiyle çekimleri durdurulan The Matrix 4'ün yakın dönemde çekimlere başlayacağı da rapor edilmişti.

The Matrix Resurrections
2021
The Matrix Resurrections
Aksiyon / Bilim-Kurgu148 dk

Yönetmen: Lana Wachowski
İki gerçekliğin (gündelik hayat ve ardında yatan şey) dünyasında Thomas Anderson bir kez daha beyaz tavşanı izlemeyi seçmek zorunda kalacak. Seçim, bir yanılsama olsa da her zamankinden daha güçlü, daha güvenli ve daha tehlikeli olan Matrix'e girip çıkmanın...


Kaynak: Merlin'in Kazanı


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film