Giriş Kayıt

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, The Matrix 4 Hakkında Açıklamalarda Bulundu


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 09 Haziran 2020 17:31

302 

resim

The Matrix 4 hakkında konuşan Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, neden filmde rol almayı kabul ettiklerini açıklarken senaryodan övgüyle söz etti.

Lana Wachowski‘nin yazıp yönettiği, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss‘un Neo ve Trinity rolleriyle geri döndüğü, birçok sinemaseverin sinemaya aşık olmasına öncülük eden The Matrix serisinin yeni filmi The Matrix 4 için meraklı bekleyişimiz sürüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri ertelenen yeni Matrix filminin ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor. Prodüksiyona ara verilmeden önce filmin 21 Mayıs 2021’de vizyona girmesi planlanıyordu. Çekimlere yaklaşık dört ay ara verilmesinin bu tarihi nasıl etkileyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Çekimlerin yeniden başlayacağı zamanları iple çekerken, filmle alakalı en küçük bir haber bile merakımıza merak katıyor.

Kısa bir bir süre önce Empire’a bir demeç veren Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ise film hakkında konuşurken; neden yeni Matrix filminde rol aldıklarını açıkladı.

Keanu Reeves, The Matrix 4’da rol almasının asıl sebebini filmin “güzel senaryosu” olduğunu açıkladı. “Lana Wachowski çok güzel bir senaryo yazdı ve bu harika hikâye bana hitap etti. Tek sebebi bu. Lana ile tekrar çalışmak harika bir şey. Gerçekten özel bir şeydi ve bence hikâye bir şeyler söylemek için çok anlamlıydı ve biz biraz bundan besleniyoruz.” açıklamasıyla The Matrix 4’a karşı olan heyecanını bu şekilde kelimelere döktü.

Carrie-Anne Moss ise Keanu Reeves’in açıklamalarını yineledi ve The Matrix 4’un çekilecek olmasına ilk başta çok şaşırdığını dile getirdi. Moss, filmle ilgili olarak şunları söyledi: “Bunun olacağını hiç düşünmemiştim. Benim odağımda olan bir şey değildi. Bana inanılmaz bir derinliği olan ve hayal ettiğiniz bütünlük ve sanatkârlığın bir arada olduğu bir senaryo getirildiğinde, ‘Bu bir hediye’ şeklinde düşündüm. Çok heyecan vericiydi.”

İkilinin bu açıklamalarından sonra The Matrix 4 izlemek için yanıp tutuşuyoruz. Reeves ve Moss’a Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra, Toby Onwumere, Max Riemelt ve Eréndira Ibarra gibi isimlerin eşlik ettiği filmle ilgili yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz.

The Matrix Resurrections
2021
The Matrix Resurrections
Aksiyon / Bilim-Kurgu148 dk

Yönetmen: Lana Wachowski
İki gerçekliğin (gündelik hayat ve ardında yatan şey) dünyasında Thomas Anderson bir kez daha beyaz tavşanı izlemeyi seçmek zorunda kalacak. Seçim, bir yanılsama olsa da her zamankinden daha güçlü, daha güvenli ve daha tehlikeli olan Matrix'e girip çıkmanın...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film