Giriş Kayıt

John Wick: Chapter 3 - Parabellum'dan Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 22 Mart 2019 02:58

1308 

resim

John Wick serisinin aksiyon dozu yüksek hikâyesini devam ettirecek John Wick: Chapter 3 – Parabellum’dan yeni fragman yayınlandı.

Son yılların en başarılı aksiyon serilerinden John Wick, bu yıl üçüncü filmi ile beyazperdeye geri dönecek. John Wick: Chapter 3 – Parabellum adını taşıyacak devam filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Lionsgate, filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

Yönetmenliğini bir kez daha Chad Stahelski‘nin üstlendiği John Wick 3, Keanu Reeves tarafından canlandırılan Wick’in anlatmaya devam edecek. Koreografisi ustalıkla tasarlanmış aksiyon sahneleri ile sinemaseverlerin beğenisini kazanmayı başaran seri, yeni filmde de aksiyon dozu yüksek bir hikâyeyle izleyicilerin karşısına çıkacak.


resim

The Continental sınırları içerisinde birini öldürmesinin ardından kendisini uluslararası bir suikastçılar örgütünün hedefinde bulan John Wick, hayatta kalmak için kaçmak zorunda kalıyor. Bu kaçışta Wick’in yolu Halle Berry tarafından canlandırılan Sofia karakteri ile kesişecek.

İlk iki filmiyle dünya genelinde faaliyet gösteren suikastçılar ve onların tuhaf kuralları ile ilgili ilginç bir mitoloji yaratmayı başaran John Wick serisi, yeni filmiyle bu mitolojiyi daha da genişletecek gibi görünüyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Reeves ve Berry’e Ian McShane, Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Jason Mantzoukas, Robin Lord Taylor ve Asia Kate Dillon eşlik ediyor. John Wick: Chapter 3 – Parabellum, 17 Mayıs‘ta vizyona girecek.



John Wick: Chapter 3 - Parabellum
2019
John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Aksiyon / Suç / Gerilim131 dk

Yönetmen: Chad Stahelski
John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması...
7.4 (430,112 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film