Giriş Kayıt

Jessica Chastain, Penélope Cruz, Lupita Nyongo'lu The 355 Filminden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 08 Ekim 2020 14:47

517 

resim

Jessica Chastain, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Diane Kruger ve Fan Bingbing’in başrollerinde yer aldığı, Simon Kinberg imzalı The 355 filminden ilk fragman yayınlandı.

X-Men filmlerinin senaristi olarak adından söz ettirdikten sonra Dark Phoenix ile yönetmen olarak ilk uzun metrajına imza atan Simon Kinberg, bu filmle olumsuz eleştiriler almış olsa da yönetmen olarak yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Üstelik Kinberg bir sonraki projesi için oldukça etkileyici bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor. Jason Bourne ve Mission: Impossible tarzında, merkezde kadın oyuncuların rol aldığı bir ajan filmi olarak tanımlanan The 355’ın başrollerinde Jessica Chastain, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Diane Kruger ve Fan Bingbing yer alıyor. Bu isimlere Sebastian Stan ve Edgar Ramirez eşlik ediyor.

Kadın oyunculardan kurulu bir ajan filmi çekme fikri ise Jessica Chastain’e ait. Hayranı olduğu birçok kadın oyuncuyla aynı filmde çalışmayı çok isteyen Chastain, oyuncu kadrosunda yer aldığı Dark Phoenix‘in çekimleri sırasında aklındaki fikri yönetmen Simon Kinberg ile paylaşıyor. Bu fikir, zaman içerisinde gelişiyor ve The 355’ın ortaya çıkmasına zemin hazırlıyor.

Ajan 355, aslında Amerikan Devrimi sırasında yaşayan bir kadın ajanın kod adı. Amerika’nın ilk kadın casuslarından biri olan bu ajanın kimliği hâlen bilinmemektedir. Günümüzde, CIA ve MI6 için çalışan ve gerçek kimliği bulunamayan birçok kadın ajan için “Kod 355” terimi kullanılır. Buradan hareketle film, bir teröristi durdurmak için farklı geçmişlere sahip olan kadın ajanların bir araya gelmesiyle yaşanan olayları konu alacak.

Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film, 15 Ocak 2021‘de vizyona girecek. Koronavirüs salgını nedeniyle vizyon takvimi altüst olmuş olsa da, The 355 ilk başta açıklanan vizyon tarihini koruyor. Filmden yayınlanan ilk fragmanda da “15 Ocak’ta sinemalarda” ifadesinin yer alması, Universal’ın filmi bu tarihte vizyona sokmaya kararlı olduğunu gösteriyor.

Dark Phoenix ile hayal kırıklığı yaratan Simon Kinberg’in yönetmen koltuğunda oturması ortaya nasıl bir iş çıktığı konusunda soru işaretlerinin oluşmasına neden olsa da, oyuncu kadrosu bir beklenti oluşması için yetiyor. Filmin bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını bekleyip göreceğiz.


The 355
2022
The 355
Aksiyon / Gerilim122 dk

Yönetmen: Simon Kinberg
Jessica Chastain'in daha önce yaptığı açıklamaya göre, 355'in Charlie's Angels atmosferinde bir yapım olması planlanıyor. Filmin adı ise Amerikan Devrimi sırasında ortaya çıkan ilk ajanlardan geliyor. 355 numarası, CIA'deki kadın ajanlar için bir çeşit...
5.6 (38,374 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film