Giriş Kayıt
Jason Flemyng

Jason Flemyng


Oyuncu, Yönetmen

Jason Flemyng, oyuncu, yönetmen.

2008 yılının Haziran ayında Elly Fairman ile evlendi.

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana (1998), Titanların Savaşı (2010), Kod 355 (2022), Çalınmış Güzellik (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dzheyson Fleming | Jason Flemying
8.7 (14 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2023 Suç Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 7.3 1,591

Kod 355
2022 Aksiyon Oyuncu 5.6 36,959

Patlama Noktası
2021 Dram Oyuncu 7.7 204
2021 Biyografi Oyuncu 6.1 1,519
2020 Suç Oyuncu 4.8 262
2020 Macera Oyuncu 6.7 4,461
2019 Komedi Oyuncu 6.5 5,890
2019 Dram Oyuncu 7.3 12,508
2019 Gerilim Oyuncu 4.7 733
2019 Dram Oyuncu 5.9 2,171
2019 Aksiyon Oyuncu 4.7 8,299
2019 Aksiyon Oyuncu 7.8 17,962
2018 Komedi Oyuncu 5.0 680
2018 Dram Oyuncu 7.7 6,213
2017 Komedi Oyuncu 4.7 251
2017 Aksiyon Yönetmen 5.4 3,161
2017 Dram Oyuncu 5.8 1,059
2017 Aksiyon Oyuncu 5.3 10,117
2017 Dram Oyuncu 6.9 5,689
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,630
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 14
2016 Korku Oyuncu 4.9 1,212
2016 Belgesel Oyuncu 6.8 1,808
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 75

Aşkın Dili
2014 Komedi Oyuncu 6.4 6,827
2014 Suç Oyuncu 8.2 29,921
2014 Korku Oyuncu 6.8 60,015
2014 Suç Oyuncu 5.0 1,662
2014 Macera Oyuncu 5.2 6,475
2013 Komedi Oyuncu 6.6 7,348

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Oyuncu 5.7 39,240

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Oyuncu
6.1 34,604
2013 Korku Oyuncu    

Büyük Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.3 13,678
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,701
2011 Dram Oyuncu 8.7 632,683
2011 Dram Oyuncu 7.0 1,521
2011 Dram Oyuncu 7.2 14,532
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 358
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 206,208

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 719,764
2011 Belgesel Oyuncu 8.2 438
2011 Suç Oyuncu 4.2 1,211

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 43,523
2010 Komedi Oyuncu 4.9 323

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 752,595
2010 Korku Oyuncu 3.6 1,062

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 291,657

Göster Gününü
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 589,939
2009 Dram Oyuncu 6.8 1,415
2009 Aksiyon Oyuncu 6.1 76,024
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 35,628

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 691,237
2008 Gerilim Oyuncu 6.5 3,096

Aynalar
2008 Korku Oyuncu 6.1 113,248

Yıldız Tozu
2007 Macera Oyuncu 7.6 283,797

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,202
2007 Dram Oyuncu 4.8 1,929
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 15,328
2006 Dram Oyuncu 4.0 151
2006 Dram Oyuncu 6.7 4,162
2006 Suç Oyuncu 5.4 1,198
2006 Dram Oyuncu 5.6 264

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Oyuncu 6.3 214,211
2005 Dram Oyuncu 5.1 725

Bir Dilim Suç
2004 Suç Oyuncu 7.3 194,244

Bebek
2004 Komedi Oyuncu 4.9 49,523
2004 Gerilim Oyuncu 6.4 390
2004 Macera Oyuncu 5.3 1,498
2004 Komedi Oyuncu 6.9 2,949

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 183,183

Diptekiler
2002 Korku Oyuncu 6.1 23,991
2002 Dram Oyuncu 5.2 953

Gizemli Keşif
2001 Dram Oyuncu 5.3 9,451

Cehennemden Gelen
2001 Korku Oyuncu 6.7 163,508

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Oyuncu 6.4 41,579
2001 Dram Oyuncu 5.4 6,164
2001 Komedi Oyuncu 6.3 45,117
2001 Komedi 6.7 1,426

Ölümün Maskesi
2000 Gerilim Oyuncu 5.3 6,396

Kapışma
2000 Komedi Oyuncu 8.2 902,886
1999 Dram Oyuncu 6.1 1,464
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,370
1999 Macera Oyuncu 6.3 8,788

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 Komedi Oyuncu 8.1 612,184

Kırmızı Keman
1998 Dram Oyuncu 7.6 34,359

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 40,509
1998 Dram Oyuncu 7.7 2,079

Spice World the Movie
1997 Komedi Oyuncu 3.7 37,656
1996 Komedi Oyuncu 6.5 871

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Oyuncu 6.5 30,235
1996 Dram Oyuncu 7.2 1,150
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 45,328

Ormanın Kitabı
1994 Macera Oyuncu 6.0 18,829

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,618
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024