Giriş Kayıt

Jesse Eisenberg’lü The Art of Self-Defense'ten İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 23 Mayıs 2019 16:42

670 

resim

Jesse Eisenberg, Alessandro Nivola ve Imogen Poots’un başrollerini üstlendiği, dünya prömiyerini yaptığı SXSW Film Festivali’nde beğeniyle karşılanan The Art of Self-Defense’ten yeni fragman yayınlandı.

Mark Zuckerberg’i canlandırdığı The Social Network’le sinema dünyasında iyi bir çıkış yapan Jesse Eisenberg; bu filmden sonra oyunculuğunu kanıtlayabileceği değişik rollerde karşımıza çıktı. Joachim Trier’in Louder Than Bombs filminde Isabelle Huppert ile karşılıklı oynadı, Richard Ayoade imzalı The Double’da iki ayrı karakteri canlandırdı, Batman v Superman: Dawn of Justice ile DC Sinematik Evreni’ne giriş yaptı.

Rol aldığı her filmde oyunculuğunu kademe kademe geliştiren Jesse Eisenberg, bu yıl The Art of Self–Defense filmiyle adında söz ettirmeye hazırlanıyor. Eisenberg’ün yanı sıra Alessandro Nivola ve Imogen Poots gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmden yeni fragman yayınlandı.

2014 yapımı Faults ile ilk uzun metrajlısını yöneten Riley Stearns’in yazıp yönettiği film, bir gece motosiklet çetesi tarafından saldırıya uğradıktan sonra kendini nasıl koruyacağını öğrenmek için mahallenin karate kursuna katılan Casey’nin öyküsünü konu alıyor. Karizmatik karete hocası ve kahverengi kuşaklı Anna’nın yardımıyla yaşadığı bu travmatik olayın etkisini atlatmayı başaran Casey, hayatında ilk kez kendisine güvenmeye başlar. Ancak karate hocasının gece kurslarına katılmaya başlayınca, kendisini şiddet dolu bir dünyanın içinde bulur.

Dünya prömiyerini mart ayından SXSW (South by Southwest) Film Festivali’nde yapan The Art of Self-Defense, festivalin dikkat çeken yapımları arasına girmeyi başardı.



The Art of Self-Defense
2019
The Art of Self-Defense
Komedi / Suç / Dram / Gizem / Spor / Gerilim104 dk

Yönetmen: Riley Stearns
Karate dünyasında geçen bu kara komedinin başkahramanı bir gece motosikletli bir çete tarafından kıstırılıp dövülerek soyulan ürkek muhasebeci Casey. Kendini korumak adına mahallesindeki karate dojo’suna yazılan Casey, kısa sürede ilerler ve kendini gösterdikçe...
6.6 (41,166 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film