Giriş Kayıt

Jared Leto’lu Spider-Man Spin-off’u Morbius Filminden Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 02 Kasım 2021 16:49

489 

resim

Jared Leto’nun başrolünde yer aldığı, Venom ile aynı sinematik evrende geçen Spider-Man spin-off‘u Morbius filminden yeni fragman yayınlandı. Film, 21 Ocak 2022’de vizyona girecek.

Jared Leto’nun başrolünde yer aldığı, Venom ile aynı sinematik evrende geçen Spider-Man spin-off‘u Morbius’tan yeni fragman yayınlandı. Filmden ilk fragman 2020 yılının ocak ayında yayınlanmıştı. Çekimleri 2019 yılında başlayan filmin vizyon tarihi ise ilk başta 31 Temmuz 2020 olarak duyurulmuştu. Fakat pandemi sebebiyle daha sonra ülkemizde 21 Ocak 2022 tarihine ertelenmişti.

Jared Leto’yu Morbius olarak izleyeceğimiz film, yakalandığı ender kan hastalığından kurtulmak isterken bir çeşit vampire dönüşen Dr. Michael Morbius’un hikâyesine odaklanacak. Filmin oyuncu kadrosunda Leto’nun yanı sıra Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal ve Tyrese Gibson gibi isimler yer alıyor. Son yıllarda Batman, Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) ve The Founder gibi yapımlarda izleyici karşısına çıkan Michael Keaton ise filmde Vulture karakterine hayat verecek.

Filmin yönetmen koltuğunda, en son bilimkurgu türündeki Life’a imza atan Daniel Espinosa oturuyor. Lost in Space dizisinin yaratıcılarından Burk Sharpless ve Matt Sazama ikilisi de filmin senaryosunu kaleme alıyor.

Power Rangers filminin yazarlarından Burk Sharpless ve Matt Sazama‘nın senaryosunu kaleme aldığı Morbius; ender görülen bir kan hastalığına yakalandıktan sonra kendini tedavi etmeye kalkışmasıyla bir çeşit vampire dönüşen Dr. Michael Morbius’un hikâyesini anlatıyor.

Yayınlanan son fragman, Morbius’un vampir kimliğine daha fazla odaklanıyor olmasıyla dikkat çekiyor. Fragman, Morbius’un vahşileştiği, hatta bir noktada diğer insanlar tarafından “vampir katil” sıfatıyla arandığı sahneleri gözler önüne seriyor. Sonlarına doğru ise Jared Harris, Morbius’a “Dünyayı iyileştirmek için mi yoksa yok etmek için mi buradasın?” sorusunu yöneltiyor. Morbius’un bu soruya “Bilmiyorum.” yanıtını vermesi fragmanın öne çıkan anları arasında yer alıyor. Filmin pandemi koşullarına rağmen vizyona girdikten sonra yaklaşık 400 milyon dolarlık bir uluslararası gişe hasılatı elde eden Venom: Let There Be Carnage’ın başarısını sürdürüp sürdüremeyeceği ise merak konusu. Spider-Man: Homecoming’deki Vulture rolünü bir kez daha canlandıracak olan Keaton’ın performansı da yine filmle ilgili merak edilen unsurlar arasında yer alıyor.

Merakla beklenen filmden uzun bir aradan sonra yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilir, filmle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Morbius
2022
Morbius
Aksiyon / Macera / Korku104 dk

Yönetmen: Daniel Espinosa
Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire...
5.1 (155,517 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film