Giriş Kayıt

Jamie Dornan ve Anthony Mackie'li Synchronic Filminden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 17 Eylül 2020 17:21

676 

resim

Başrollerinde Jamie Dornan ve Anthony Mackie’nin yer aldığı, Spring ve The Endless gibi bağımsız yapımlarla tanınan Aaron Moorhead ve Justin Benson ikilisinin yönettiği Synchronic filminden fragman yayınlandı.

Fifty Shades serisiyle adını geniş kitlelere duyuran Jamie Dornan ve Marvel Sinematik Evreni’nde Falcon karakterine hayat veren Anthony Mackie, bilimkurgu ve korku türlerini harmanlayan Synchronic filmi için bir araya geliyor.

Geçtiğimiz yıl 44. Toronto Film Festivali’nde gösterilen filmin yönetmenliğini Spring ve The Endless gibi bağımsız yapımlarla tanınan, The Twilight Zone’un 2. sezonunun bir bölümü yöneten Aaron Moorhead ve Justin Benson ikilisi üstleniyor.

Filmde Jamie Dornan ve Anthony Mackie, New Orleans’da sağlık görevlisi olarak uzun zamandır birlikte çalışan ve çok yakın iki arkadaş olan Dennis ve Steve karakterlerine hayat veriyor. Arka arkaya gerçekleşen bir dizi tuhaf ve dehşet verici olay için çağrılan Steve ve Denis, karşılaştıkları olayların bir uyuşturucu madde ile bağlantılı olduğunu düşünür. İkili bu olayı çözüme kavuşturmak için harekete geçer. Ancak Dennis’in en büyük kızının gizemli bir şekilde ortadan kaybolması olayların seyrini değiştirir. Bu noktadan sonra Steve ise bildiği her şeye meydan okur ve çok geçmeden korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

Filmde Jamie Dornan ve Anthony Mackie’ye Katie Aselton, Ally Ioannides, Bill Oberst Jr., Natasha Tina Liu gibi isimler eşlik ediyor.,

Justin Benson’ın senaryosunu yazdığı film, 23 Ekim’de ABD’de vizyona girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli olmayan filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Synchronic
2019
Synchronic
Suç / Dram / Korku102 dk

Yönetmen: Justin Benson, Aaron Moorhead
New Orleans’ta sağlık görevlisi olarak çalışan iki iş arkadaşı, Steven ve Dennis bir gün bir yardım çağrısı alır, olay tipik bir aşırı doz vakası gibi görünse de cesedin çok eski görünüşlü bir kılıçla öldürülmüş olması kafaları karıştırır....


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film