Giriş Kayıt
Jamie Dornan

Jamie Dornan


Oyuncu

Jamie Dornan, oyuncu.

2013 yılının Nisan ayında Amelia Warner ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Grinin Elli Tonu (2015), The Fall (2013), Karanlığın Elli Tonu (2017), Belfast (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sons of Jim
8.2 (24 Oy)
  • Currently 164.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (75)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Venedik'te Cinayet
2023 Suç Oyuncu 6.6 59,060
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 22,948
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16
2022 Dram Oyuncu 7.0 8,860
2021 Dram Oyuncu 7.3 54,039
2021 Komedi Oyuncu 6.3 20,003

Troller Dünya Turu
2020 Animasyon Oyuncu 6.1 28,859
2020 Komedi Oyuncu 5.7 12,034
2019 Suç Oyuncu 6.2 40,140

Bitişler, Başlangıçlar
2019 Dram Oyuncu 5.6 7,246
2018 Dram Oyuncu 5.1 1,728
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 79,434
2018 Dram Oyuncu 6.4 2,000

Özel Savaş
2018 Biyografi Oyuncu 6.7 20,979
2018 Biyografi Oyuncu 6.9 6,664

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 Dram Oyuncu 4.5 73,980

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Oyuncu 4.6 111,354
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,074

Dokuzuncu Hayat
2016 Gizem Oyuncu 6.3 15,186
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 54,160

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 44,307

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Oyuncu 4.2 335,505
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 868
2014 Romantik Oyuncu 6.1 5,145
2014 Tarihi Oyuncu 6.2 1,379
2013 Suç Oyuncu 8.1 119,503

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.7 236,890
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,368
2009 Dram Oyuncu 5.9 538
2008 Korku Oyuncu 4.4 462
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,168
2006 Biyografi Oyuncu 6.5 121,753
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 255
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,385
1994 News Oyuncu 3.2 956
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,305
1981 News Oyuncu 3.6 2,762
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024