Giriş Kayıt

Jake Gyllenhaal ve Antoine Fuqua, The Guilty Filmi İçin Yeniden Bir Araya Geliyor


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 16 Eylül 2020 11:24

262 

resim

Southpaw filminde birlikte çalışan Jake Gyllenhaal ve Antoine Fuqua, True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto’nun senaryosunu kaleme aldığı The Guilty filmi için tekrar bir araya geliyor.

Dünya prömiyerini yaptığı 2018 Sundance Film Festivali’nde Seyirci Ödülü’nü kazanan, Danimarka’nın o yıl En İyi Uluslararası Film Oscarı için aday adayı olarak seçtiği, Gustav Möller imzalı The Guilty – Den skyldige filminin yeniden çevriminin çekileceğini ve bu filmin başrolünde Jake Gyllenhaal‘un rol alacağını sizlerle paylaşmıştık.

Yaklaşık iki yıldır hazırlık aşamasında olan bu filmle ilgili kısa bir süre önce ortaya çıkan bir haber prodüksiyon aşamasına yaklaşıldığını gözler önüne seriyor. Deadline’ın haberine göre The Guilty filminin yeniden çevrimini, Jake Gyllenhaal’un Southpaw filminde birlikte çalıştığı Antoine Fuqua yönetecek.

Antoine Fuqua ile yeniden bir araya geleceği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Jake Gyllenhaal, The Guilty’nin çok özel ve herkesin kendisine yakın hissettiği bir hikâyeye sahip olduğunu dile getirdi.

True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto‘nun senaryosunu kaleme aldığı film, acil durum hattında çalışan bir polis memurunun, telefonun başından ayrılmadan çözmeye çalıştığı bir kaçırılma vakasını ele alıyor. Sahadaki görevinden masa başına alınan bu polisin hayatı gelen bir telefon yüzünden değişiyor. Bu noktadan sonra çıkış yolu bulmak için gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Filmde Jake Gyllenhaal, gelen bir telefon yüzünden hayatı değişen Joe Bayler karakterini canlandırıyor. Film, yapısı gereği sırtını Jake Gyllenhaal’un oyunculuğuna yaslayacak gibi gözüküyor. Bir telefon konuşması üzerinden olay akışını sürdüren filmde Gyllenhaal’un bütün hikâyeyi mimikleriyle anlatacağını söylemek mümkün.

Jake Gyllenhaal’un aynı zamanda yürütücü yapımcılığını üstleneceği filmin çekimleri kasım ayında Los Angeles’ta tek bir mekânda gerçekleştirilecek. Salgına karşı yüksek güvenlik önlemleri alınarak çekilecek olan filmin vizyona tarihi henüz netlik kazanmadı.

The Guilty
2021
The Guilty
Suç / Dram / Gerilim90 dk

Yönetmen: Antoine Fuqua
The Guilty, rütbesi masa başı işine indirilen polis memuru Asger Holm’e odaklanıyor. Acil durumlar için gelen telefonlara bakan Asger'i sıkıcı bir gün beklemektedir ancak kaçırıldığını söyleyen bir kadınla konuştuğunda her şey değişir. Panik halinde...


Den skyldige
2018
Den skyldige
Suç / Dram / Gerilim85 dk

Yönetmen: Gustav Möller
The Guilty, rütbesi masa başı işine indirilen polis memuru Asger Holm’e odaklanıyor. Acil durumlar için gelen telefonlara bakan Asger sıkıcı bir gün beklemektedir ancak kaçırıldığını söyleyen bir kadınla konuştuğunda her şey değişir. Panik halinde...
7.5 (64,854 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film