Giriş Kayıt

Finding Steve McQueen'den İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 28 Şubat 2019 14:57

813 

resim

Travis Fimmel, Rachael Taylor, Forest Whitaker ve William Fichtner gibi isimleri oyuncu kadrosunda barındıran soygun filmi Finding Steve McQueen’den ilk fragman yayınlandı.

Daredevil, Ghost Rider ve When in Rome gibi filmlerin yönetmeni olarak tanınan Mark Steven Johnson‘ın yönetmenliğini üstlendiği Finding Steve McQueen’den ilk fragman yayınlandı. Aksiyon ve komedi türlerini bir araya getiren filmin başrolünde Vikings dizisindeki Ragnar Lothbrok rolüyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Travis Fimmel yer alıyor.

Senaryosunu Ken Hixon ve Keith Sharon’ın kaleme aldığı film; Richard Nixon’ın gizli şekilde topladığı seçim fonundan 30 milyon dolar çalmak için bir araya gelen bir grup suçlunun hikâyesini anlatıyor. İşlerin planlandığı gibi gitmemesinin ardından soyguncular kendilerini tarihteki en büyük polis kovalamacalarından birinin içinde buluyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Travis Fimmel’e usta oyuncu Forest Whitaker, Jessica Jones dizisiyle tanınan Rachael Taylor, American Horror Story’de rol alan Lily Rabe, Crash ve Equilibrium gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan William Fichtner, Jake Weary ve Rhys Coiro eşlik ediyor.

ABD’de 15 Mart’ta vizyona girecek olan filmin Türkiye’de gösterime girip girmeyeceği belirsizliğini koruyor.



Finding Steve McQueen
2019
Finding Steve McQueen
Suç / Romantik91 dk

Yönetmen: Mark Steven Johnson
Finding Steve McQueen; Youngstown, Ohio’dan bir hırsız çetesine odaklanıyor. Birbirlerine oldukça bağlı olan çete üyeleri, 1972 yılında Başkan Richard Nixon’ın gizli fonundan 30 milyon dolar çalmaya karar verir. Planları çok geçmeden ters gider ve çetenin...
6.2 (5,732 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film