Giriş Kayıt
Forest Whitaker

Forest Whitaker


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Forest Whitaker, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1996 yılının Mayıs ayında Keisha Whitaker ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Geliş (2016), Müfreze (1986), Telefon Kulübesi (2002), Panik Odası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

8.1 (79 Oy)
  • Currently 162/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yapımcı 7.2 252

George Foreman: Gelmiş Geçmiş En Büyük Ağır Siklet Şampiyonunun Mucizevi Hikayesi
2023 Biyografi Oyuncu 6.6 3,280
2023 Komedi Oyuncu 5.5 765
2022 Aksiyon Oyuncu 8.4 169,510
2021 Biyografi Oyuncu 6.6 17,971

Siyah Beyaz
2021 Dram Yapımcı 6.6 16,608

Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni
2020 Aile Oyuncu 6.4 20,786
2019 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.1 21,262
2019 Suç Oyuncu 6.2 5,722
2018 Dram Oyuncu 6.7 4,161
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 19,813
2018 Aksiyon Oyuncu 5.1 58,964

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 88,771

Kara Panter
2018 Aksiyon Oyuncu 7.3 841,940
2017 Dram Yapımcı 6.2 3,686
2017 Gerilim Oyuncu 6.0 3,002

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 690,870

Geliş
2016 Dram Oyuncu 7.9 778,121
2016 Animasyon Oyuncu 6.4 83

Kökler
2016 Dram Oyuncu 7.9 8,523

Ağabeylerimin Bana Öğrettiği Şarkılar
2015 Dram Yapımcı 7.0 3,882

Son Şans
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 259,844
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 89,512

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 204,962

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 59,180

Düşmanın Yolu
2014 Dram Oyuncu 5.7 2,289
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 394

Kardeşim İçin
2013 Suç Oyuncu 6.7 125,563

Suç Şehri
2013 Suç Oyuncu 6.7 19,902

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Oyuncu 7.2 119,985
2013 Dram Oyuncu 4.8 2,378
2013 Belgesel Oyuncu 7.6 834

Son Durak
2013 Biyografi Yapımcı 7.5 86,136
2013 Suç Oyuncu 5.7 7,449

Geçit Yok
2013 Aksiyon Oyuncu 6.3 145,679
2013 Belgesel Oyuncu 8.7 649

Afrika
2013 Belgesel Oyuncu 8.9 17,221
2013 Dram Oyuncu    

Pişmanlık
2013 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.9 2,813

Kirli Oyun
2012 Aksiyon Oyuncu 4.7 10,748

Karanlık Gerçek
2012 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,293

İki Arkadaş
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 22,379
2012 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.5 278
2011 Suç Oyuncu 6.2 5,823
2011 Aksiyon Oyuncu 4.6 17,924
2011 Macera Yapımcı 5.8 48,860

Deney
2010 Dram Oyuncu 6.4 57,338
2010 Belgesel Oyuncu 6.4 162
2010 Dram Oyuncu 6.7 959

Aşk Şarkım
2010 Komedi Oyuncu 5.7 1,847
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 110,966

Aile Düğünü
2010 Komedi Oyuncu 5.1 7,508
2010 Oyuncu 6.7 1,855

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Oyuncu 6.7 108,721
2009 Dram Oyuncu 6.5 3,230
2009 Oyuncu 5.8 515

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 809
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,887

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 15,352

Kayıp Yol
2008 Suç Oyuncu 5.6 7,435

Kasım
2008 Belgesel Yapımcı 7.0 139

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 121,321

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.6 154,326

Ejder Avcıları
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 13,395
2008 Oyuncu 6.8 1,667
2008 Belgesel Oyuncu 6.8 2,918

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 63,106

Artan Etki
2007 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 768
2007 Suç Oyuncu 6.7 34,989
2007 Oyuncu 7.1 1,541

Lanetli Bataklık
2006 Korku Oyuncu 4.8 3,379

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Oyuncu 7.6 196,670

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Oyuncu 5.7 9,707
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,170
2006 Suç Oyuncu 5.8 4,806
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2005 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 3,209

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Oyuncu 5.9 5,114
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 136,919
2005 Dram Oyuncu 5.8 2,116
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,523

Başkanın Kızı
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Müzik
5.1 27,568

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Oyuncu
5.1 2,386
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Yapımcı 4.8 4,452
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,510

Telefon Kulübesi
2002 Suç Oyuncu 7.1 287,063
2002 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
7.2 6,667
2002 Game-Show Oyuncu 4.3 22,295

Evden Eve
2002 Dram Yapımcı 7.8 4,458

Panik Odası
2002 Gerilim Oyuncu 6.8 298,218
2002 Suç Oyuncu 8.7 88,753
2001 Gerilim Oyuncu 5.3 3,338
2001 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,265

Yeşil Ejder
2001 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 1,260
2000 Belgesel Oyuncu
7.7 450
2000 Suç Oyuncu 5.5 1,457
2000 Aksiyon Oyuncu 2.5 83,333
1999 Suç Oyuncu 6.2 2,052

Okulda
1999 Dram Oyuncu 6.0 3,962

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Oyuncu 7.5 97,422

Umut Dalgaları
1998 Dram Yönetmen
Müzik
6.0 30,392

Suç Kapanı
1998 Komedi Oyuncu 5.4 2,092

Mucize
1996 Dram Oyuncu 6.4 84,132
1996 Biyografi Oyuncu 7.6 3,158
1996 News Oyuncu 3.3 933

Duman
1995 Komedi Oyuncu 7.4 38,329

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Oyuncu 7.3 41,845
1995 Komedi Yönetmen 6.0 12,292

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Oyuncu 5.9 85,669

Hazır Giyim
1994 Komedi Oyuncu 5.2 15,932
1994 Suç Oyuncu 6.6 4,712

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,181

Bomba
1994 Aksiyon Oyuncu 6.2 33,839

İçerideki Düşman
1994 Dram Oyuncu 5.7 1,656

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 21,378
1993 Komedi Oyuncu 4.5 531
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331
1993 Aksiyon Oyuncu 6.3 922
1993 Aksiyon Yönetmen 6.4 1,167
1992 Suç Oyuncu 5.7 8,379

Ağlatan Oyun
1992 Suç Oyuncu 7.2 60,276
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1992 Dram Oyuncu 6.1 3,598

Bir Tetikçinin Günlüğü
1991 Gerilim Oyuncu 5.2 2,232
1991 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 2,365

Çarşıda
1990 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,175

Yakisikli Johnny
1989 Suç Oyuncu 6.1 11,068

Kuş
1988 Biyografi Oyuncu 7.1 13,567
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330

Kan Sporu
1988 Aksiyon Oyuncu 6.8 94,767

özel Takip
1987 Aksiyon Oyuncu 6.7 28,657

Günaydın Vietnam
1987 Biyografi Oyuncu 7.3 154,774
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,096

Müfreze
1986 Dram Oyuncu 8.1 441,710

Paranın Rengi
1986 Dram Oyuncu 7.0 93,757
1986 Dram Oyuncu 8.0 6,241

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu 8.1 11,968
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,449

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Oyuncu 7.1 116,547
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film