Giriş Kayıt

Disney, Ryan Reynolds'lı Free Guy'ın Devam Filmi İçin Yeşil Işık Yaktı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 17 Ağustos 2021 09:23

921 

resim

Disney, vizyondaki ilk haftasında dünya genelinde 50 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden Ryan Reynolds’lı Free Guy’ın devam filmine yeşil ışık yaktı.

Deadpool’un yakaladığı başarının ardından Hollywood’un önde gelen yıldızları arasına adını yazdıran Ryan Reynolds‘ın başrolünde yer aldığı Free Guy filmi, korkunç olayların yaşandığı bir dünyada hayatını sürdüren Guy isimli bir karakterin yaşadıklarını konu alıyor. Çalıştığı bankanın soyulmasından tutun da kaza geçirip rehine olarak alınmasına kadar Guy’un başına sürekli kötü olaylar geliyor. Bir farkındalık yaşayarak bu gidişata dur demek için harekete geçen Guy, banka soyguncularına karşı gelmeye çalışıyor ancak bir süre sonra bir oyunun içerisinde olduğunu fark ediyor ve aksiyon dolu bir maceraya atılmaya karar veriyor.

Eğlenceli konusuyla dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda son yılların en sevilen dizilerinden Stranger Things’in yapımcılarından Shawn Levy otururken; Ryan Reynolds ile beraber filmin oyuncu kadrosunda Taika Waititi, Jodie Comer, Joe Keery, Channing Tatum ve Utkarsh Ambudkar yer alıyor.

Ryan Reynolds’ın “filmografimdeki favori filmim” olarak tanımladığı Free Guy, kısa bir süre önce vizyona girdi ve film, vizyondaki ilk hafta sonunda dünya genelinde 50 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Hâliyle bu durum, Disney’in devam filmine yeşil ışık yakmasına vesile oldu.

Ryan Reynolds, Twitter hesabından paylaştığı bir gönderide Disney’in Free Guy’un devam filmini çekmek istediğini açıkladı. Shawn Levy ise Ryan Reynolds’ın attığı tweet‘i retweet ederek haberi doğrulayan bir girişimde bulundu.

Free Guy, Disney’in son üç yıl içinde bir devam filmi ya da Marvel, Star Wars gibi bir franchise ile bağlantılı olmayan ilk Disney live action filmi. D0layısıyla stüdyonun orijinal bir yapımın devam filmine yeşil ışık yakması çok da şaşırtıcı değil. Buna filmin gişedeki başarısı da eklenince devam filmi için gerekli koşulların büyük bir kısmı sağlanmış oluyor.

Free Guy’ın devam filminin ne zaman vizyona gireceği konusunda elimizde net bir bilgi yok.

Free Guy
2021
Free Guy
Aksiyon / Macera / Komedi115 dk

Yönetmen: Shawn Levy
Free Guy, açık dünya oyunu olan Free City'de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir banka memurunun sıradışı hikayesini konu ediyor. Guy, rutin bir hayat süren ve bir bankada memur olarak çalışan genç bir adamdır. Bir gün genç adam, Free City adında...
7.1 (431,827 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film