Giriş Kayıt

David Michôd’un Timothée Chalamet ve Robert Pattinson’lı Yeni Filmi The King'ten İlk Kare


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 26 Temmuz 2019 02:16

360 

resim

David Michôd’un Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton ve Ben Mendelsohn gibi isimleri bir araya getiren yeni filmi The King’den ilk görsel yayınlandı. Bu yıl Netflix’te yayınlanması beklenen film, dünya prömiyerini 76. Venedik Film Festivali’nde yapacak.

76. Venedik Film Festivali’nin programı bugün öğlen saatlerinde açıklandı. Heyecanla beklenen birçok filmi içeren seçkide yer alan dikkat çekici filmlerden biri de Netflix yapımı The King‘di.

2010 yılında ilk uzun metraj filmi Animal Kingdom ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran, sonraki yıllarda The Rover ve War Machine filmlerine imza atan David Michôd‘un yönetmen koltuğuna oturduğu film, gerek konusu gerekse zengin oyuncu kadrosuyla yılın en dikkat çekici yapımları arasında yer alıyor.

Michôd’un senaryosunu Joel Edgerton ile birlikte kaleme aldığı film, babasının ölümünün ardından genç yaşta İngiltere Kralı olan V. Henry’nin bir yandan Fransa ile süregelen savaşı kazanmaya çalışırken bir yandan da saray entrikaları ile boğuşmasını konu alıyor.

Filmde V. Henry’e Call Me by Your Name’deki etkileyici performansıyla Oscar adaylığı kazanan genç oyuncu Timothée Chalamet hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Chalamet’ye Robert Pattinson, Ben Mendelsohn, Joel Edgerton, Lily-Rose Depp, Sean Harris ve Thomasin McKenzie gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Dünya prömiyerini 28 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 76. Venedik Film Festivali’nde yapacak The King için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, filmden ilk görseli yayınladı. Filmin yayın tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor olsa da, Netflix’in merakla beklenen filmi Venedik’teki prömiyerinden kısa süre sonra dijital platformunda yayınlaması bekleniyor.


The King
2019
The King
Biyografi / Dram / Tarihi / Romantik / Savaş140 dk

Yönetmen: David Michôd
İngiltere tahtının gönülsüz veliahdı olan dikbaşlı prens Hal (Timothée Chalamet), kraliyet yaşantısına sırtını dönerek halkın içinde yaşamaya başlamıştır. Ancak despot babasının ölümünün ardından Hal, V. Henry olarak taç giyer ve kaçmaya...
7.3 (154,832 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film