Giriş Kayıt

Daft Punk, Dario Argento'nun Yeni Filmi Black Glasses'ın Müziklerini Besteleyecek


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 29 Nisan 2020 13:17

319 

resim

Elektronik müziğin önemli temsilcilerinden Daft Punk, usta yönetmen Dario Argento’nun yeni filmi Black Glasses’ın müziklerini besteleyecek.

Korku sinemasının ustaları arasında yer alan, geçtiğimiz yıllarda Suspiria’nın yeniden çevrimiyle gündeme gelen Dario Argento‘nun, uzun bir aradan sonra Black Glasses – Occhiali Neri filmiyle sinemaya geri döneceğini sizlerle paylaşmıştık. Dario Argento, filmin senaryosunu Once Upon a Time in America, Opera, Vaniglia e cioccolato filmlerinin senaristi olarak tanınan Franco Ferrini ile birlikte kaleme alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Dario Argento’nun kızı Asia Argento yer alıyor.

Dario Argento ve Asia Argento’nun yeniden bir araya geleceği film için heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. Kısa bir süre önce Repubblica sitesine verdiği bir röportajda Dario Argento, merakla beklediğimiz bu filmle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Argento’nun açıklamalarına göre film, Çinli bir anne ile çocuğunu odak noktasına alacak. Roma’da geçecek olan film için yönetmen, “Benim suç filmlerime geri dönüşüm olacak. Çinli bir anne ile çocuğunun Roma’da geçen macerası. İkinci kısımda olaylar onları Lazio’nun gür ve kayalık kırsalına götürüyor. Toskana vadilerinin tatlılığından farklı, ama benim için güzel.” tanımlamasını yapıyor.

resim

Dario Argento’nun filmle ilgili açıklamaları sadece bunlarla sınırlı değil. Daha önceki filmlerinde Ennio Morricone, Goblin gibi önemli müzisyenlerle çalışan Dario Argento, Black Glasses filmi için müzik dünyasının önemli bir ikilisiyle anlaştı. The Film Stage‘in haberine göre elektronik müziğin önemli temsilcilerinden Daft Punk, Dario Argento’nun yeni filmi Black Glasses’ın müziklerini besteleyecek.

Dario Argento’nun Black Glasses’ı çekeceğini duyan elektronik müzik ikilisi Daft Punk, bir arkadaşları vasıtasıyla yönetmenle iletişime geçmiş ve filmde beraber çalışmak istediklerini dile getirmiş. Argento’nun açıklamasına göre şu sıralar filmin müzikleri üzerinde çalışan Daft Punk, yakın zamanda film için hazırladıkları demo şarkıları yönetmene gönderecekmiş. Koronavirüs salgınının geçmesinin ardından Dario Argento, Daft Punk’la Roma’da buluşmayı planlıyor. Dario Argento hayranı olan Daft Punk, filmin senaryosu yönetmenin bugüne kadar en ilginç işlerinden biri olarak yorumluyor.

Uzun yıllardır bir albüm çıkarmayan, 2010 yapımı Tron: Legacy’den yıllar sonra bir filmin müziklerini besteleyecek olan Daft Punk ve Dario Argento ortaklığından nasıl bir sonuç çıkacağını merakla bekliyoruz. Eylül ayında çekimlerine başlanması planlanan filmle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Güncelleme: Filmin yapımcılığını üstlenen Urania Pictures ve Getaway Films, Dario Argento’nun Black Glasses filminin müziklerinin Daft Punk’ın hazırlayacağı iddialarını yalanladı. Şirket, Dairo Argento’nun açıklamalarının Daft Punk ile çalışma arzusunu yansıttığını belirtti. Taraflar arasında herhangi bir anlaşma ya da görüşmenin yaşanmadığını, filmin şu anda ön hazırlık sürecinde olduğunu sözlerine ekledi.

Dark Glasses
2022
Dark Glasses
Korku / Gizem / Gerilim90 dk

Yönetmen: Dario Argento
Giallo türünün tartışmasız ustası Dario Argento’nun muhteşem dönüşü, 2022 Berlin Film Festivali'nde Özel Gala’da dünya prömiyerini yapan bol kanlı ve sürükleyici Kör Karanlık ile oldu. Film Roma’da, tutulan güneşin kararıp sıcak yaz gününde...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film