Giriş Kayıt

Bradley Cooper, Guillermo del Toro'nun Yeni Filmi Nightmare Alley'nin Başrolünde Olabilir


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 15 Haziran 2019 12:55

663 

resim

Guillermo del Toro’nun yeni filmi Nightmare Alley’de başrolü üstlenmesi beklenen Leonardo DiCaprio ile anlaşmaya varılamamasının ardından rol için Bradley Cooper ile görüşülmeye başlandı.

Hatırlayacak olursanız, bu yıl Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time… in Hollywood ile sinemalarımıza konuk olmaya hazırlanan Leonardo DiCaprio, The Shape of Water’la Oscar kazanan Guillermo del Toro‘nun yeni filmi Nightmare Alley‘nin başrolünü üstlenmek için görüşmelere başlamıştı. Leonardo DiCaprio – Guillermo del Toro iş birliğinin nasıl sonuç vereceğini merak ediyorduk. Kısa bir süre önce aldığımız bir haber, hevesimizi kursağımızda bıraktı çünkü Leonardo DiCaprio filmde yer almaktan son anda vazgeçti.

Bu değişikliğin ardından Nightmare Alley’de Leonardo DiCaprio’nun rolünü devralması için çok önemli bir oyuncunun ismi geçiyor. Bu kişi ise Silver Linings Playbook, The Hangover, Limitless gibi filmlerde rol alan, ilk yönetmenlik denemesi A Star Is Born ile Oscar adaylığı kazanan Bradley Cooper‘dan başkası değil.

Variety’nin haberine göre Bradley Cooper, Nightmare Alley’nin başrolünde yer alabilir. Yapımcı şirket Fox Searchlight, Cooper’a filmde yer alması için teklifte bulundu. Taraflar arasındaki görüşmelerin henüz ilk aşamada olduğu, bu yüzden Bradley Cooper’ın filmde rol alma durumunun kesinlik kazanmadığını belirtmekte fayda var. Yani film, başrol oyuncusu için aradığı ismi henüz bulabilmiş değil.

Öte yandan Nightmare Alley, William Lindsay Gresham‘ın romanından sinemaya uyarlanan 1947 yapımı aynı isimli filmin yeniden çevrimi olacak. Guillermo del Toro’nun yöneteceği film, 1947 yapımı filmden çok romanı odak noktasına alarak hikâyesini şekillendirecek. Nightmare Alley, insanları kandırmak için bir kadın psikiyatrist ile birlikte çalışan hırslı bir düzenbazın hikâyesini anlatıyor. Anlaşmaya varılması hâlinde Bradley Cooper’ın, filmin merkezindeki düzenbazı canlandırması bekleniyor.

Guillermo del Toro’nun senaryosunu Kim Morgan ile birlikte yazdığı filmin çekimlerine bu sonbaharda başlanması planlanıyor. Oyuncu kadrosunun yakın zamanda tamamlanmasını beklediğimiz film, Guillermo del Toro – Fox Searchlight ortaklığının ilk projesi değil. Guillermo del Toro, Fox Searchlight ile imzaladığı anlaşma kapsamında Antlers, Terrified ve André Øvredal’ın yönettiği korku filmi Scary Stories to Tell in the Dark‘ın yapımcılığını da üstleniyor.


Nightmare Alley
2021
Nightmare Alley
Suç / Dram / Gerilim150 dk

Yönetmen: Guillermo del Toro
Karizmatik fakat şanssız bir adam olan Stanton Carlisle, gezgin bir karnavalda kendini kâhin Zeena'ya ve onun falcı kocası Pete'e sevdirdikten sonra, 1940'ların New York sosyetesinin zengin seçkinlerini dolandırmak için yeni edindiği bilgileri kullanarak kendisine,...
7.0 (166,605 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film