Giriş Kayıt

Borat'ın Devam Filminden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 02 Ekim 2020 13:12

476 

resim

Borat’ın devam filminden ilk fragman yayınlandı. Sacha Baron Cohen’in başrolünü üstlendiği film, 23 Ekim’de Amazon’da izleyici ile buluşacak.

Sacha Baron Cohen‘in başrolünü üstlenip senaristleri arasında yer aldığı, 2006 yılında izleyici karşısına çıkan Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, kısaca Borat filmi, Kazakistan’da bir muhabir olup hükûmet tarafından Amerika’daki toplumu ve kültürü incelemek için Amerika’ya gönderilen Borat Sagdiyev’in yaşadığı birbirinden ilginç maceraları konu alıyordu.

Gösterildiği dönemde çeşitli tartışmalara konu olan, gişede bütçesine göre çok yüksek bir başarı elde eden film, Sacha Baron Cohen’e senaryo dalında ilk Oscar adaylığını da getirdi. Borat’tan sonra Brüno, Les Misérables, Hugo, Who Is America gibi yapımlarda rol alan Cohen, kendisini şöhrete kavuşturan rolle ekranlara geri dönüyor. Borat’ın Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan adını taşıyan devam filmi, önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak.

Son aylarda gizlice çekilen ve karantina döneminde prodüksiyonu tamamlanan Borat’ın devam filminin haklarını geçtiğimiz günlerde Amazon satın aldı.

Borat’ın devam filminin geleceğine dair ilk sinyaller Sacha Baron Cohen’in haziran ayında Washington eyaletindeki muhafazakar bir mitingde görülmesiyle başladı. Aynı zamanda Cohen, canlandırdığı Borat Sagdiyev gibi giyinip F2F ve Da Ali G Show gibi programlarda da görüldü.

Borat Sagdiyev’in yeni maceralarını izleyeceğimiz filmden yayınlanan ilk fragman, Amerika’daki siyaset dünyasına bolca göndermenin olduğu bir filmin bizleri beklediğini gösteriyor. Bu bağlamda film, 23 Ekim’de, yani Amerika’daki başkanlık seçimlerinden kısa süre önce izleyici ile buluşacak.


Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan
2020
Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan
Komedi95 dk

Yönetmen: Jason Woliner
Britanyalı Yahudi komedyen Sacha Baron Cohen, bir pop kültür fenomenine dönüşen ırkçı, cinsiyetçi, azılı Yahudi düşmanı Kazak TV muhabiri Borat tiplemesine hayat verdiği ikinci uzun metraj sinema filmiyle on dört yıl aradan sonra yeniden karşımızda....


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film