Giriş Kayıt

Altın Palmiye İçin Yarışacak Adèle Exarchopoulos'lu Sibyl'den Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 04 Mayıs 2019 23:24

432 

resim

Justine Triet’in 72. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışacak, Virginie Efira ve Adèle Exarchopoulos’lu yeni filmi Sibyl’den fragman yayınlandı.

Alejandro González Iñárritu‘nun jüri başkanlığını üstleneceği 72. Cannes Film Festivali, Altın Palmiye seçkisinde yer alan birbirinden iddialı filmleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Pedro Almodóvar’ın merakla beklenen yeni filmi Dolor y gloria, 2016 yapımı I, Daniel Blake ile Altın Palmiye kazanan Ken Loach’un yönettiği Sorry We Missed You, Xavier Dolan’ın son filmi Matthias and Maxime, programa son anda eklenen Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time in Hollywood prömiyerini Cannes’da yapacak filmlerden sadece birkaçı.

Bu yapımların arasına sinema dünyasında In Bed With Victoria filmiyle tanınan Justine Triet‘in yönetmen koltuğuna oturduğu Sibyl filmini de eklememiz gerekiyor.


resim

Justine Triet ve filmin başrol oyuncularından Virginie Efira, In Bed With Victoria’nın ardından Sibly için yeniden bir araya geliyor. Yönetmen-oyuncu uyumunu iyi bir şekilde kotaran ikilinin aynı projede buluşması bizleri heyecanlandırıyor. Efira’ya, Altın Palmiye ödüllü Blue is the Warmest Colour filmiyle adından söz ettiren Adèle Exarchopoulos eşlik ediyor. Bununla beraber filmin oyuncu kadrosunda Gaspard Ulliel, Sandra Hüller, Niels Schneider gibi isimler yer alıyor.

Film, yazmak için ilham arayışında olan Sibyl isminde bir psikolog ile onun oyuncu olan hastası Margot’u odak noktasına alıyor. Ancak bu ilham arayışı zaman içerisinde bir saplantıya dönüşüyor; Sibyl, Margot’u takıntı hâline getirmeye başlıyor. Cannes’da nasıl tepkilerle karşılaşacağını merak ettiğimiz filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.



Sibyl
2019
Sibyl
Dram100 dk

Yönetmen: Justine Triet
Hastasının hikâyesini kendi romanında kullanmak üzere çalan bir terapist, ne kadar ileri gidebilir? Fransa’nın yükselen yıldızlarından Virginie Efira’nın canlandırdığı, filme adını veren psikoterapist Sibyl, takıntı haline getirdiği romanını yazmaya...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film