Giriş Kayıt
Sandra Hüller

Sandra Hüller (45)


Oyuncu

Sandra Hüller, 30 Nisan 1978 Suhl, Doğu Almanya doğumlu oyuncu.

İlgi Alanı (2023), Toni Erdmann (2016), Bir Düşüşün Anatomisi (2023), Proxima (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1978
Doğum Yeri: Suhl, Doğu Almanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
8.9 (12 Oy)
  • Currently 178.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlgi Alanı
2023 45 Dram Oyuncu 7.5 76,332

Bir Düşüşün Anatomisi
2023 45 Suç Oyuncu 7.8 23,260
2023 45 Biyografi Oyuncu 6.8 248
2021 43 Komedi Oyuncu 6.0 110

Tam Sana Göreyim
2021 43 Komedi Oyuncu 7.1 5,057

Münih: Savaş Yaklaşıyor
2021 43 Biyografi Oyuncu 6.8 35,827

Yabancı
2020 42 Dram Oyuncu 6.7 1,140
2020 42 Korku Oyuncu 6.4 128
2019 41 Dram Oyuncu 5.9 5,083
2019 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,971

Muhtemel Aşk
2018 40 Dram Oyuncu 6.9 5,969
2018 40 Komedi Oyuncu 7.2 5,898
2017 Oyuncu    
2017 39 Komedi Oyuncu 5.4 7,256
2016 38 Komedi Oyuncu 7.3 51,940

Çılgın Aşk
2014 36 Komedi Oyuncu 6.4 1,738
2014 36 Dram Oyuncu 6.2 305

Pinokyo
2013 Aile Oyuncu 5.2 215
2013 35 Dram Oyuncu 6.8 2,028
2011 Komedi Oyuncu 8.5 7,983

Üzerimizdeki Gökyüzü
2011 33 Dram Oyuncu 6.7 752
2010 32 Dram Oyuncu 4.7 1,523
2010 32 Belgesel Oyuncu 6.9 745

Almanya 2009
2009 31 Dram Oyuncu 5.9 447

Kral Henry
2009 31 Biyografi Oyuncu 5.8 1,365
2008 30 Dram Oyuncu 6.4 439

Berlin'de Bir Kadın
2008 30 Dram Oyuncu 7.0 7,042
2007 29 Dram Oyuncu 6.4 196
2006 Suç Oyuncu 6.9 224
2006 28 Dram Oyuncu 6.9 6,328
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024