Giriş Kayıt

Alicia Vikander ve Riley Keough'lu Netflix Filmi Earthquake Bird'den Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 10 Ekim 2019 01:08

668 

resim

Başrollerinde Alicia Vikander ve Riley Keough’nun yer aldığı, Still Alice ve Colette filmleriyle tanınan Wash Westmoreland’in Netflix’te gösterilecek yeni filmi Earthquake Bird’den fragman yayınlandı.

The Danish Girl filmindeki performansıyla Oscar kazanan, en son Tomb Raider filminde sinemaseverlerin karşısına çıkan Alicia Vikander ve her yıl filmografisine o yılın dikkat çeken yapımlarını sığdırmayı başaran; Mad Max: Fury Road, American Honey, It Comes at Night gibi filmlerde rol alan Riley Keough, Netflix filmi Earthquake Bird için bir araya geliyor.

Still Alice dâhil olmak üzere daha önceki dört uzun metrajını da Richard Glatzer’la birlikte çeken, Keira Knightley’li Colette filmiyle ilk kez bir filmin yönetmen koltuğuna tek başına oturan Wash Westmoreland, Susanna Jones’un aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan bu filmin yönetmenliğini üstleniyor.

resim

Alicia Vikander ve Riley Keough’lu Earthquake Bird, acı dolu geçmişinin etkisinden kurtulamamış gizemli göçmen Lucy Fly’ın yaşadıklarını konu alıyor. Yakışıklı fakat tıpkı kendisi gibi sorunlu yerel fotoğrafçı Teiji ile yoğun bir ilişki yaşamaya başlayan Lucy’nin hayatı, yeni tanıştığı Lily Bridges’in aniden ortadan kaybolmasıyla değişir. Polisin Lily’nin öldüğünden şüphelenmesi üzerine Lucy soğukkanlılığını korumakta zorlanır. Filmde Alicia Vikander, Lucy Fly’ı canlandırırken; Riley Keough da Lily Bridges’e hayat veriyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Naoki Kobayashi, Jack Huston, Kiki Sukezane gibi isimler de yer alıyor. Psikolojik olarak sarsıcı ve rahatsız edici bir havaya sahip bir gerilim filmi olarak tanımlanan Earthquake Bird, 15 Kasım‘da Netflix’te yayınlanacak. Filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Earthquake Bird
2019
Earthquake Bird
Suç / Dram / Gizem / Romantik / Gerilim107 dk

Yönetmen: Wash Westmoreland
Lucy Fly, Tokyo'da yaşayan genç bir kadındır. Sorunlu bir yaşamı olan Lucy, gönlünü yakışıklı bir fotoğrafçı olan Teiji'ye kaptırır. Lucy ve kendisi gibi sorunlu olan Teiji arasında çok geçmeden yoğun bir ilişki yaşanmaya başlar. Bu sırada Lucy,...
6.0 (15,872 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film