Giriş Kayıt
Alicia Vikander

Alicia Vikander (34)


Oyuncu, Yapımcı

Alicia Amanda Vikander, 03 Ekim 1988 Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç doğumlu oyuncu, yapımcı.

2017 yılının Ekim ayında Michael Fassbender ile evlendi.

Ex Machina (2014), Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015), Jason Bourne (2016), Tomb Raider (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alicia Amanda Vikander
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1988
Doğum Yeri: Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
8.2 (83 Oy)
  • Currently 164.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (53)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 373
2021 33 Dram Oyuncu 7.1 2,431
2021 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,237

Yeşil Şövalye
2021 33 Macera Oyuncu 6.6 103,182
2020 32 Biyografi Oyuncu 5.9 3,364

Deprem Kuşu
2019 31 Suç Oyuncu 5.9 14,987

Siyah Kristal: Direniş Çağı
2019 Macera Oyuncu 8.4 25,439
2018 30 Belgesel Oyuncu 7.2 1,895
2018 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 216,832
2017 29 Animasyon Oyuncu 5.0 254
2017 29 Macera Oyuncu
Yapımcı
5.7 4,438
2017 29 Animasyon Oyuncu 5.6 416
2017 29 Dram Oyuncu 6.2 21,672
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,002

Derin Sular
2017 29 Dram Oyuncu 5.4 8,774

Hayat Işığım
2016 28 Dram Oyuncu 7.2 57,724
2016 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 230,256
2016 Oyuncu 6.4 2,178
2016 Komedi Oyuncu 7.0 950

Danimarkalı Kız
2015 27 Biyografi Oyuncu 7.1 188,852

Çok Pişmiş
2015 27 Komedi Oyuncu 6.6 122,064

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 27 Aksiyon Oyuncu 7.2 313,639
2015 27 Belgesel Oyuncu 7.4 2,352
2014 26 Dram Oyuncu 7.7 551,000

Yedinci Oğul
2014 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 78,238
2014 26 Biyografi Oyuncu 7.2 29,353
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,355

Kan Kardeş
2014 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 28,558
2013 25 Dram Oyuncu 6.4 2,510

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 25 Biyografi Oyuncu 6.2 41,639
2012 24 Dram Oyuncu 6.6 101,790

Yasak Aşk
2012 24 Biyografi Oyuncu 7.5 48,408
2011 23 Dram Oyuncu 5.9 2,826

Sevilen
2010 22 Dram Oyuncu 6.9 4,778
2008 20 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 578
2007 Korku Oyuncu 6.3 64
2005 Aile Oyuncu 5.0 110
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411
1996 News Oyuncu 3.2 864
1994 News Oyuncu 3.2 907
1992 News Oyuncu 4.3 380
1991 News Oyuncu 6.9 312
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,441
1952 News Oyuncu 4.6 2,253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023