Giriş Kayıt
Alicia Vikander

Alicia Vikander


Oyuncu, Yapımcı

Alicia Vikander, oyuncu, yapımcı.

2017 yılının Ekim ayında Michael Fassbender ile evlendi.

Ex Machina (2014), Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015), Jason Bourne (2016), Tomb Raider (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

8.3 (83 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (53)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kraliçenin Oyunu
2023 Dram Oyuncu 6.6 546
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 373
2021 Dram Oyuncu 7.1 2,431
2021 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,237

Yeşil Şövalye
2021 Macera Oyuncu 6.6 119,332
2020 Biyografi Oyuncu 6.0 3,816

Deprem Kuşu
2019 Suç Oyuncu 6.0 15,860

Siyah Kristal: Direniş Çağı
2019 Macera Oyuncu 8.4 27,314
2018 Belgesel Oyuncu 7.2 2,069
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 228,165
2017 Animasyon Oyuncu 4.6 313
2017 Macera Oyuncu
Yapımcı
5.7 4,771
2017 Animasyon Oyuncu 5.7 483
2017 Dram Oyuncu 6.2 23,079
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Derin Sular
2017 Dram Oyuncu 5.4 9,334

Hayat Işığım
2016 Dram Oyuncu 7.2 60,298
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 243,211
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008

Danimarkalı Kız
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 199,785

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 133,594

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 334,570
2015 Belgesel Oyuncu 7.4 2,503
2014 Dram Oyuncu 7.7 595,108

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 80,731
2014 Biyografi Oyuncu 7.2 30,607
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,098

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 29,681
2013 Dram Oyuncu 6.4 2,599

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Oyuncu 6.2 42,793
2012 Dram Oyuncu 6.6 106,930

Yasak Aşk
2012 Biyografi Oyuncu 7.5 51,093
2011 Dram Oyuncu 5.9 2,948

Sevilen
2010 Dram Oyuncu 6.9 4,968
2008 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 602
2007 Korku Oyuncu 6.3 67
2005 Aile Oyuncu 4.5 119
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
1996 News Oyuncu 3.3 933
1994 News Oyuncu 3.2 970
1992 News Oyuncu 4.3 395
1991 News Oyuncu 7.0 336
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,763
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film