Giriş Kayıt

A Quiet Place’in Devam Filmi A Quiet Place: Part II'dan İlk Görsel Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 18 Aralık 2019 11:53

1133 

resim

A Quiet Place’in devam filmi A Quiet Place: Part II’dan ilk görsel yayınlandı. John Krasinski’nin yazıp yönettiği, ilk filmdeki performansıyla övgü toplayan Emily Blunt’ın aynı rolde geri döndüğü A Quiet Place: Part II, 20 Mart 2020’de vizyona girecek.

Oyuncu kimliğiyle tanıdığımız John Krasinski‘nin yönettiği ve Emily Blunt ile başrollerini paylaştığı gerilim türündeki A Quiet Place; “Sesini duyarlarsa, seni avlarlar.” mottosundan yola çıkarak dört kişilik bir ailenin sesle avını bulan gizemli yaratıklara karşı verdiği savaşı konu alıyordu. Atmosferiyle dikkat çeken ve süresi boyunca izleyiciyi diken üstünde tutmayı başaran film, gişede yüksel bir hasılat elde edince devam filminin çekilmesi için çalışmalara başlanmıştı.

Geçtiğimiz yaz çekimleri gerçekleştirilen A Quiet Place: Part II‘nun yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi John Krasinski oturuyor. Devam filminin başrolünde ilk filmdeki performansıyla övgü toplayan Emily Blunt yer alıyor. İlk filmde hayatta kalmaya çalışan ailenin diğer üyelerini canlandıran Millicent Simmonds ve Noah Jupe da devam filminde karşımıza çıkıyor.

John Krasinski’nin aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı devam filminin oyuncu kadrosunda Cillian Murphy ve Djimon Hounsou gibi isimler de yer alıyor. Konusuyla ilgili detaylar şu an için gizli tutulan devam filminin, ilk filmde gördüğümüz yaratıkların dünyayı nasıl ele geçirdiğini ve bu durumdan kurtulmak için karakterlerimizin neler yapacağını anlatması bekleniyor.

Filmden yayınlanan ilk görsel de aile üyelerinin bir kaçış içerisinde olduğunu gözler önüne seriyor. İlk filmden aklımızda kalan sorulara cevap vermesini umduğumuz A Quiet Place: Part II, ülkemizde 20 Mart 2020‘de vizyona girecek.

A Quiet Place: Part II
2020
A Quiet Place: Part II
Dram / Korku / Bilim-Kurgu97 dk

Yönetmen: John Krasinski
A Quiet Place Part II, ilk filmde izlediğimiz ailenin hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi anlatmaya devam ederken, ölüm saçan bu yaratıkların ilk ortaya çıktığı dönemi ve dünyanın kaosa sürüklenmesini de beyazperdeye yansıtıyor. - Gönderen: Quaresmania...
7.2 (277,519 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film