Giriş Kayıt
Djimon Hounsou

Djimon Hounsou


Oyuncu, Yapımcı

Djimon Hounsou, oyuncu, yapımcı.

Kanlı Elmas (2006), Constantine (2005), Ada (2005), Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Djimon | Djimon Hounson | Djimon Housoun
9.2 (47 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Bir Yer: İlk Gün
2024 Dram Oyuncu 6.8 1,111
2024 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,076
2023 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,780
2023 Aksiyon Oyuncu 7.1 105,945

Shazam! Tanrıların Öfkesi
2023 Aksiyon Oyuncu 6.6 17,838
2022 Aksiyon Oyuncu 6.2 277,473
2022 Animasyon Oyuncu 5.7 6,737

The King's Man: Başlangıç
2021 Aksiyon Oyuncu 6.3 175,914

Peki Ya...?
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 36,655
2021 Animasyon Oyuncu 8.7 212,059

Sessiz Bir Yer 2
2020 Dram Oyuncu 7.2 280,776

Charlie'nin Melekleri
2019 Aksiyon Oyuncu 5.0 80,374
2019 Dram Oyuncu 5.4 45,846

Shazam! 6 Güç
2019 Aksiyon Oyuncu 7.0 387,873

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 615,548
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 524,329
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 6,930

Aslında Sen de Benim Gibisin
2017 Dram Oyuncu 6.6 8,596

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 234,352

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 189,786
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 8,472
2015 Dram Oyuncu 7.3 60,705

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7.1 417,177
2015 Korku Oyuncu 4.8 20,037
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 12,584

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 80,894

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,281,172

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 366,920
2013 Komedi Oyuncu 5.1 9,744

Beyaz Fil
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.0 11,128

Özel Kuvvetler
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 19,595

Fırtına
2010 Komedi Oyuncu 5.3 8,227
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 1,746

Darbe
2009 Aksiyon Oyuncu 6.1 115,998

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 106,974
2007 Oyuncu 7.1 1,543

Kanlı Elmas
2006 Macera Oyuncu 8.0 590,094
2006 Aksiyon Oyuncu 5.1 130,859
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 459

Ada
2005 Aksiyon Oyuncu 6.8 329,095

Güzellik Salonu
2005 Komedi Oyuncu 5.6 18,819
2005 Dram Oyuncu 7.0 377,456

Blueberry: Olağanüstü Macera
2004 Macera Oyuncu 5.2 12,373

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Oyuncu 5.5 145,450

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Oyuncu 4.7 14,188

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Oyuncu 7.7 44,394

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Oyuncu 6.5 35,604

Şans Topu
2002 Macera Oyuncu 5.9 5,417
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 55,094

Gladyatör
2000 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,637,117

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 41,270
1997 Dram Oyuncu 7.3 83,295

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 206,647

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,406
1993 Suç Oyuncu 6.4 21,497

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Oyuncu 6.4 19,434
1990 Komedi Oyuncu 6.4 673
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1981 News Oyuncu 3.6 2,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film