Giriş Kayıt

2019 Sundance Film Festivali’nde Beğeniyle Karşılanan Share'den Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 22 Haziran 2019 10:44

395 

resim

Prömiyerini yaptığı 2019 Sundance Film Festivali’nde Waldo Salt Senaryo Ödülü kazanan A24 yapımı Share’den fragman yayınlandı. Yönetmen Pippa Bianco’nun aynı isimli kısa filminden sinemaya uyarlanan Share, 27 Temmuz’da HBO’da izleyiciyle buluşacak.

Kurulduğu günden bu yana dikkat çeken işlere imza atan bağımsız film şirketi A24, bu yıl dikkat çekici yapımlarına bir yenisini daha ekledi: Share.

Prömiyerini yaptığı 2019 Sundance Film Festivali’nde Waldo Salt Senaryo Ödülü kazanan film, yönetmen Pippa Bianco‘nun Cannes’da ödül kazandığı 2015 yapımı aynı isimli kısa filminden uzun metraj olarak sinemaya uyarlandı. Sundance’den olumlu yorumlar alan filmin oyuncu kadrosunda Rhianne Barreto, Charlie Plummer, Poorna Jagannathan, J.C. MacKenzie, Nicholas Galitzine, Lovie Simone gibi isimler yer alıyor.

Film, 16 yaşındaki Mandy’nin kendisiyle ilgili rahatsız edici bir videonun peşine düşmesiyle yaşananları konu alıyor. Mandy’nin, katıldığı bir partide çekilen bu videoda nasıl yer aldığı konusunda hiçbir fikri yoktur. Geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamaz ve neler olduğunu öğrenmeye çalışır. Film, gerçeklerin açığa çıkması için elinden geleni yapan Mandy’nin bu süreçte ailesi ve arkadaşlarıyla olan ilişkisini inceliyor.

Filmde Mandy karakterini, Hanna filminin televizyon uyarlamasında rol alan Rhianne Barreto canlandırıyor. Oyuncunun rol aldığı ilk sinema filmi olan Share, 27 Temmuz‘da HBO’da izleyiciyle buluşacak. Sinema dünyasında ses getirmeye hazırlanan filmin yayınlanan dikkat çekici fragmanını buradan izleyebilirsiniz.



Share
2019
Share
Gerilim87 dk

Yönetmen: Pippa Bianco
Share, 16 yaşındaki Mandy’nin kendisiyle ilgili rahatsız edici bir videonun peşine düşmesiyle yaşananları konu alıyor. Mandy’nin, katıldığı bir partide çekilen bu videoda nasıl yer aldığı konusunda hiçbir fikri yoktur. Geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamaz...
5.6 (2,257 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film