Giriş Kayıt
Nicholas Galitzine

Nicholas Galitzine (29)


Oyuncu

Nicholas Galitzine, 29 Eylül 1994 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Kalplerimiz Bir (2022), Sen İhtimali (2024), Bottoms (2023), Handsome Devil (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Eylül 1994
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
5.7 (3 Oy)
  • Currently 113.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen İhtimali
2024 Dram Oyuncu 6.4 37,396
2024 Dram Oyuncu    
2023 29 Komedi Oyuncu 6.9 20,745
2023 29 Komedi Oyuncu 7.5 5,727

Kalplerimiz Bir
2022 28 Dram Oyuncu 6.7 53,568
2021 27 Komedi Oyuncu 3.6 1,184
2020 26 Dram Oyuncu 4.6 16,629
2019 25 Gerilim Oyuncu 5.7 2,247
2019 Dram Oyuncu 6.4 9,719
2017 Korku Oyuncu 4.7 766
2017 23 Fantastik Oyuncu 5.4 1,810
2016 22 Dram Oyuncu 7.0 17,173
2016 22 Dram Oyuncu 6.3 10,325
2014 20 Komedi Oyuncu 6.4 1,708
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film