Giriş Kayıt

Yeni Tarihi Drama Dizisi The New Look'un Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 19 Ocak 2024 13:56

393 

resim

Apple TV+, Ben Mendelsohn'un Christian Dior, Juliette Binoche'un ise Coco Chanel rolünde oynadığı yeni tarihi drama dizisi "The New Look"un fragmanını yayınladı.

Todd A. Kessler'in gerçek olaylardan ilham alan dizisi, moda tasarımcılarının ve onların çağdaşlarının, 2. Dünya Savaşı'nda Nazilerin Paris'i işgal ettiği dönemde modern modayı başlatmalarını anlatıyor.

Christian Dior, çığır açan, ikonik güzelliği ve etkisi ile öne çıkarken, Chanel'in dünyanın en ünlü moda tasarımcısı olma saltanatı tehlikeye giriyor. İç içe geçmiş bu destan, Chanel'den Pierre Balmain'e, Cristóbal Balenciaga'ya ve daha fazlasına kadar Dior'un çağdaşlarının ve rakiplerinin şaşırtıcı hikayelerini anlatıyor ve Christian Dior'un House of Dior işbirliğiyle yarattığı atölyeye, tasarımlara ve kıyafetlere çarpıcı bir bakış sunuyor.

Mendelsohn ve Binoche'a; Catherine Dior rolünde Maisie Williams, Lucien Lelong rolünde John Malkovich, Elsa Lombardi rolünde Emily Mortimer, Spatz rolünde Claes Bang ve Carmel Snow rolünde Glenn Close eşlik ediyor.

The New Look'un ilk üç bölümü 14 Şubat'ta yayınlanacak ve ardından 3 Nisan'a kadar her Çarşamba günü bir bölüm yayınlanacak.


The New Look
2024
The New Look
Biyografi / Dram / Tarihi50 dk

Yönetmen: Todd A. Kessler, Helen Shaver, Julia Ducournau
2. Dünya Savaşı'nda, Nazilerin Paris'i işgali sırasında geçen The New Look, en ünlü moda tasarımcılarından biri olan Coco Chanel'in düşüşünü anlatırken, Christian Dior’un yükselişine odaklanıyor. Paris'te, Coco Chanel'in moda üzerindeki saltanatı...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film