Giriş Kayıt
Ben Mendelsohn

Ben Mendelsohn


Oyuncu, Yapımcı

Ben Mendelsohn, oyuncu, yapımcı.

2012 yılının Haziran ayında Emma Forrest ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Kaptan Marvel (2019), Başlat (2018), En Karanlık Saat (2017), Kibarca Öldürmek (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (17 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Biyografi Oyuncu 7.0 875
2023 Macera Oyuncu 7.1 429

Katili Yakalamak
2023 Aksiyon Oyuncu 6.6 38,095
2023 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,630
2021 Dram Oyuncu 5.9 684
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.6 100,097

Ajanlar İş Başında
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 57,256
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 155,216

Süt Dişi
2019 Komedi Oyuncu 7.2 19,226
2019 Animasyon Oyuncu 8.4 9,813

Örümcek Adam - Evden Uzakta
2019 Aksiyon Oyuncu 7.4 564,169
2019 Korku Yapımcı 7.1 7

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 615,548
2019 Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 5.1 1,739
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 79,951
2018 Komedi Oyuncu 6.2 9,076

Başlat
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 492,372

En Karanlık Saat
2017 Biyografi Oyuncu 7.4 222,614
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 6,930

Karatavuk
2016 Dram Oyuncu 6.2 11,667

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 692,870
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,010
2015 Komedi Oyuncu 5.5 2,557

Sakin Batı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 48,195
2015 Dram Oyuncu 6.4 26,205
2015 Oyuncu 6.4 429
2015 Dram Oyuncu 7.9 59,350

Kayıp Nehir
2014 Dram Oyuncu 5.7 19,199

Kara Deniz
2014 Macera Oyuncu 6.4 41,129

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 180,221

Yüksek Risk
2013 Dram Oyuncu 7.3 48,954

Yasak Aşk
2013 Dram Oyuncu 6.2 36,914

Babadan Oğula
2012 Suç Oyuncu 7.3 292,446

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Oyuncu 6.2 153,910
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 2,288

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,842,306

Yakın Tehdit
2011 Suç Oyuncu 5.3 45,774
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 135,947

Kara Büyü
2010 Korku Oyuncu 4.7 3,123

Hayvan Krallığı
2010 Suç Oyuncu 7.2 60,856
2009 Dram Oyuncu 7.4 770

Güzel Kate
2009 Dram Oyuncu 6.6 4,119

Kehanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 248,925
2009 Komedi Oyuncu 5.6 177

Avustralya
2008 Macera Oyuncu 6.6 130,178
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 3,487

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Oyuncu 6.7 90,370
2005 Dram Oyuncu 7.6 1,507
2004 Dram Oyuncu 8.2 1,332
2002 Dram Oyuncu 6.7 891

Dikey Limit
2000 Aksiyon Oyuncu 5.9 65,680
1998 Dram Oyuncu 6.7 823
1996 Komedi Oyuncu 6.6 2,260

Sirenler
1994 Komedi Oyuncu 5.9 11,568
1992 Macera Oyuncu 7.0 3,442
1992 Komedi Oyuncu 6.2 2,235

Avcı
1990 Macera Oyuncu 6.9 24,824
1990 Komedi Oyuncu 6.8 1,489
1989 Dram Oyuncu 7.5 164
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1987 Dram Oyuncu 7.3 2,296

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 6,398
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1981 Dram Oyuncu 6.7 705
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film