Giriş Kayıt

True Blood Dizisinin Yeni Versiyonu için Hazırlıklara Başlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 10 Aralık 2020 12:28

728 

resim

HBO, Alan Ball’un yaratıcısı olduğu True Blood dizisinin yeni versiyonu için hazırlıklara başladı. Riverdale’in yaratıcısı Roberto Aguirre-Sacasa, Alan Ball ile beraber yeniden çevrimin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Six Feet Under ile dizi tarihine eşi benzeri görülmemiş bir eser bırakan Alan Ball‘un yaratıcısı olduğu True Blood dizisi, Bon temps kasabasında garson olarak hayatını sürdüren, telepatik güçlere sahip Sookie Stackhouse’un, 174 yaşındaki vampir Bill Compton’ın kasabaya gelmesiyle değişen hayatını konu alıyordu.

Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı, 2008-2014 yılları arasında HBO’da ekranlara gelen dizi, vampir mitolojisine getirdiği yaklaşımlarla dikkat çekmiş ve yayınlandığı dönemde izleyicinin beğenisini kazanmıştı. Televizyon tarihinin en ilginç yapımlarından biri olarak yedi sezonun ardından, 2014 yılında da ekranlara veda etmişti.

Altı yıl aradan sonra True Blood küllerinden yeniden doğmaya hazırlanıyor. Nasıl mı? HBO’unun girişimleri sayesinde. Variety’nin haberine göre HBO, True Blood’un yeni versiyonu için hazırlıklara başladı.

resim

Yeni versiyonun senaryosunu Riverdale ve Chilling Adventures of Sabrina dizilerinin yaratıcısı olan Roberto Aguirre-Sacasa ve NOS4A2’nun senaristlerinden Jami O’Brien kaleme alacak. İkili, Alan Ball ile beraber yeni versiyonun yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

Hem HBO’nun hem de Alan Ball’un projede yer alacak olması beklentilerimizi bir tık yükseltiyor. Dizinin uyarlandığı romana tam anlamıyla sadık kalıp kalmayacağı ve zamanın ruhuna kendisini nasıl entegre edeceği merak konusu.

Şu aşamada orijinal dizide izlediğimiz oyuncuların bu yeni versiyonda rol alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı. Dizi hakkındaki elimizdeki bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı.

True Blood
2008
True Blood
Dram / Fantastik / Gizem55 dk

Yönetmen: Michael Lehmann, Scott Winant, Daniel Minahan
True Blood, Amerikan HBO yapımı bir fantastik korku dizisidir. Yapımcılığında Six Feet Under dizisinin de yapımcılığını yapmış olan Alan Ball vardır. True Blood bir vampir dizisidir. Hikayesini ise Charlaine Harris'in yazmış olduğu "Sookie Stackhouse...
7.9 (261,086 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

VoyvodA 03 Ağustos 2023 12:05
İptal edilmiş maalesef.

Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film