Giriş Kayıt

Netflix, Animasyon Dizisi Hoops'u İptal Etti


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 10 Aralık 2020 11:55

391 

resim

Yetişkinlere yönelik animasyon komedi “Hoops”, Netflix'te yalnızca bir sezon yayınlandıktan sonra iptal edildi. Dizi, 21 Ağustos'ta prömiyerini yapmıştı. Netflix, sonlandırma kararlarında bir şovun maliyetine karşı izleyici sayısına bakıyor ve bu inceleme sonucunda devam etmemeye karar verdi. Jake Johnson ateşli, ağzı bozuk bir lise basketbol koçu olarak başrolde oynadı ve bu korkunç takımının onu "büyük liglere" götüreceğini ve sefil hayatını tersine çevireceğini düşünüyor.

Şovda ayrıca, Ron Funches, Cleo King, Natasha Leggero, A.D. Miles, Steve Berg, Rob Riggle ve Sam Richardson rol aldı. Kadro aynı zamanda, Nick Swardson, Eric Edelstein, Mary Holland, Gil Ozeri ve Max Greenfield'ın seslerini de içeriyordu. Ben Hoffman diziyi yarattı ve Time Bomb karakterini seslendirmenin yanı sıra sorumlu yapımcı olarak görev yaptı.

Phil Lord ve Chris Miller, Johnson ve Seth Cohen'le birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. Bento Box Entertainment ve 20th Television animasyon evi olarak hizmet veriyor. Gösteri, yayınlandıktan sonra genellikle kötü eleştiriler aldı ve Rotten Tomatoes adlı puanlama sitesinde, % 14'lük kötü bir kritik onay derecesine sahipti.

Netflix'in mevcut sunumunda yayın hayatına devam eden başarılı yetişkin animasyon dizileri mevcut. Bunların en önemlileri arasında "Big Mouth", "Disenchantment", "F Is for Family" ve "Agent King" bulunuyor. Bunun yanı sıra, "Entergalactic" gibi anlaşması yapılan ve yayın hayatı için beklenen yetişkin aimasyonları da zamanını bekliyor.

Hoops
2020
Hoops
Animasyon / Komedi / Spor

Yönetmen: Ronald Rubio, Pablo Solis, Mollie Helms
Bu animasyon dizisinde, lisede çalışan küfürbaz bir basketbol koçu, elindeki bu berbat takımı adam edebilirse üst liglerde kendine bir yer bulabileceğinden emindir. - Gönderen: Quaresmania...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film