Giriş Kayıt

The Walking Dead’in 9. Sezonundan Çarpıcı Bir Afiş Geldi


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 21 Aralık 2018 03:06

497 

resim

AMC’nin hit zombie dizisi The Walking Dead, 9. sezonun yeni bölümleriyle ekrana geri dönmeye hazırlanıyor. Şubat’ta prömiyer yapacak olan 2. kısım için, Alpha’nın boy gösterdiği çarpıcı bir afiş yayınlandı.

Diziye bu sezon dahil olan Alpha’yı Whisperers’ın lideri olarak tanıyoruz. Karaktere Samantha Morton hayat veriyor. Sezonun geri kalan kısmında hikaye, hayatta kalmaya çalışan eski ve yeni grupları izlemeye devam edecek. Karakterler, bu altı yıl içerisinde yaşanan olayların etkileriyle baş etmeye çalışıyor. Rick’in yokluğu fazlasıyla hissedilirken karakterlerin bir kısmı kendilerine yabancılaşmaya başlıyor. Bir süre sonra ise daha önce hiç karşılaşmadıkları derecede büyük bir tehlikenin tam ortasında olduklarını keşfedecekler.

Andrew Lincoln’ın yokluğunda yola devam eden The Walking Dead’in kadrosunda Norman Reedus, Ross Marquand, Tom Payne, Danai Gurira, Avi Nash, Nadia Hilker, Xander Berkeley, Khary Payton ve Jeffrey Dean Morgan gibi isimler var. Showrunner koltuğunda Angela Kang’in bulunduğu dizi, Robert Kirkman imzalı çizgi romandan uyarlanıyor.

The Walking Dead, 9. sezonun yeni bölümleriyle 10 Şubat’ta geri dönecek.


resim

The Walking Dead
2010
The Walking Dead
Dram / Korku / Gerilim44 dk

Yönetmen: Greg Nicotero, Ernest R. Dickerson, Michael E. Satrazemis
Polis memuru Rick Grimes gözlerini bir hastane odasında açar. Fakat gözlerini açtığı dünya artık hatırladığı eski dünya değildir. Bir zombi salgını bütün dünyaya yayılmış durumdadır ancak onun tek istediği ailesini bulmaktır. Rick Grimes ve bir...
8.1 (1,092,029 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film