Giriş Kayıt
Melissa McBride

Melissa McBride


Oyuncu

Melissa McBride, oyuncu.

Yürüyen Ölüler (2010), The Walking Dead: Daryl Dixon (2023), The Walking Dead: Origins (2021), The Reconstruction of William Zero (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Suzanne McBride
9.0 (17 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Korku Oyuncu 7.8 10,078
2021 Belgesel Oyuncu 7.6 965
2020 Talk-Show Oyuncu 6.7 21
2016 Komedi Oyuncu 5.6 149
2015 Dram Oyuncu 6.8 144,851
2014 Dram Oyuncu 5.4 1,205
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,019

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.1 1,085,067
2008 Animasyon Oyuncu 4.3 3,196
2008 Biyografi Oyuncu 6.8 1,089

Öldüren Sis
2007 Korku Oyuncu 7.1 341,272

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu 6.9 14,196
1999 Biyografi Oyuncu 7.2 25,257

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.8 44,731
1995 Korku Oyuncu 3.5 422
1994 News Oyuncu 3.2 962
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 18,886
1988 Dram Oyuncu 7.6 6,237
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024