Giriş Kayıt

The Marvelous Mrs. Maisel, Beşinci ve Final Sezonu Onayı Aldı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 18 Şubat 2022 11:49

374 

resim

The Marvelous Mrs. Maisel'in dördüncü sezon prömiyeri öncesinde, Emmy ödüllü komedi dizisi, Amazon Prime Video tarafından aynı zamanda final olacak beşinci sezon için yenilendi. Şu anda NYC'de üretim devam ediyor. Dönem komedisinin dördüncü sezonu, 18 Şubat'ta yalnızca yayıncıda başlıyor ve dört hafta boyunca her cuma iki yeni bölüm yayınlanıyor.

Rachel Brosnahan, stand-up komedide çığır açmaya devam eden ev kadını Miriam (Midge) Maisel rolünde. Diziyi 1960'lara taşıyan dördüncü sezon, Midge'in kendi şartlarına göre yeniden inşa etmeye karar verdiği paramparça kariyeriyle başlıyor. Bölümler, Steiner Studios'ta ve New York City'de çekildi. Beş ilçe, özellikle Covid ve seyahat kısıtlamaları sırasında çekilen önümüzdeki sezonda öne çıkıyor.

Brosnahan, bir Komedi Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında Primetime Emmy, iki Altın Küre Ödülü, üç Screen Actors Guild Ödülü ve iki Critics Choice Ödülü kazandı. Bu durum, herhangi bir dizideki bir oyuncu tarafından benzeri görülmemiş bir başarı anlamına geliyor. Grupta dört Emmy ödüllü Tony Shalhoub, üç Emmy ödüllü Alex Borstein, Emmy adayı Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron ve Emmy ödüllü Luke Kirby yer alıyor.

Maisel, ilk üç sezonunda (En İyi Komedi Dizisi dahil) 54 adaylıkla 20 Emmy ödülü, beş Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü (En İyi Komedi Dizisi dahil), iki Yapımcılar Birliği Ödülü, Yazarlar Birliği Ödülü, beş Screen Actors Guild Ödülü (Komedi Dizisindeki En İyi Toplu Performans) ve bir Peabody Ödülü kazandı. 2019'da Sherman-Palladino, aynı yıl hem Komedi Yazarlığı hem de Komedi Yönetmenliği dalında Emmy ödüllerini kazanan ilk kişi oldu.

The Marvelous Mrs. Maisel
2017
The Marvelous Mrs. Maisel
Komedi / Dram57 dk

Yönetmen: Amy Sherman-Palladino, Daniel Palladino
1958 yılında geçmekte olan dizi, New York’un Yukarı Batı Yakası’nda yaşayan, harika bir aileye sahip sıradan bir ev hanımı olan Miriam ”Midge” Maisel’ın hayatının birden bire nasıl değiştiğini işlemektedir. Mrs. Maisel hayatını tamamen eşi...
8.7 (144,126 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film