Giriş Kayıt

The Mandalorian Spin-Off’u The Book of Boba Fett Dizisinden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 02 Kasım 2021 10:10

479 

resim

The Mandalorian spin-off’u The Book of Boba Fett dizisinden tanıtım fragmanı yayınlandı. Star Wars evreninde geçen dizi, 29 Aralık’ta Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

Star Wars evreninde geçen ilk live-action dizi olan The Mandalorian, 2019 yılında Disney+‘ta yayınlanmaya başladı ve izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Dizinin bu kadar ilgi görmesi üzerine Disney, kendi dijital platformu Disney+’ta yayınlanacak yeni Star Wars projeleri üzerinde çalışmaya başladı. Hazırlık aşamasında olan bu projelerden biri ise The Mandalorian’ın 2. sezon finali sırasında yeni spin-off projesinin duyurulduğu, ismi The Book of Boba Fett olarak belirlenen dizisiydi.


***Yazının bundan sonraki bölümü The Mandalorian 2. sezon finali ile ilgili spoiler içerebilir.***


The Mandalorian’ın 2. sezon jenerik sonrası sahnesinde Boba Fett ile Fennec Shand, Tatooine gezegenine dönmüş ve şu an Bib Fortuna’nın hüküm sürdüğü Jabba’nın sarayına döndüğü görülmüştü. Dizi de bu sahne üzerinden Jabba the Hutt’ın hükmünün sona erdiği Tatooine gezegeninin yeni lideri olmaya çalışan Boba Fett’in yaşadığı maceraları konu alıyor.

Robert Rodriguez, Jon Favreau, Bryce Dallas Howard ve Dave Filoni’nin yönetmen olarak yer aldığı dizinin başrollerinde ise The Mandalorian dizisinde de aynı karakterle karşımıza çıkan Temuera Morrison ve Ming-Na Wen yer alıyor.

Star Wars hayranları tarafından merakla beklenen dizi, 29 Aralık‘ta Disney+’ta izleyici ile buluşacak. Diziden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Book of Boba Fett
2021
The Book of Boba Fett
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu38 dk

Yönetmen: Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard
Efsanevi ödül avcısı Boba Fett, eskiden merhum suç lordu Jabba the Hutt tarafından yönetilen topraklarda hak iddia etmek için Tattooine topraklarına geri döner. Boba Fett burada paralı asker Fennec Shand ile galaksinin yeraltı dünyasında gezinir. - Gönderen:...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film