Giriş Kayıt

Kevin Heart ve Wesley Snipes Başrollü True Story'den Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 28 Ekim 2021 13:14

401 

resim

Yeni mini Netflix dizisi True Story'den ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Dizide, iki kardeşin hikayesi anlatılıyor. Kevin Hart'ın canlandırdığı Kid'in oyuncunun kendi yaşamından ilhamla yazıldığı biliniyor. True Story, 7 bölümden oluşarak izleyici karşısına çıkacak.

Kevin Hart ve Wesley Snipes'ı sağlam bir dram yapımında bir arada izleyeceğiz gibi görünüyor. Narcos'un yaratıcı ismi Eric Newman, True Story'nin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olarak görev alıyor. Newman'ın Narcos ile bağı nedeniyle True Story'den de Narcos tadı alacağımız söyleniyor. Kevin Hart ve Netflix daha önce de ortak projelerde birlikte çalıştı. Kevin Hart: Don’t F**k This Up, Emmy'de adaylık alma şansı elde etmişti. Yakın zamanda da Fatherhood isimli dram filmi hayata geçirilmiş ve izleyici karşısına çıkarılmıştı.

True Story'nin konusu ise şöyle: Dünyaca ünlü bir komedyen olan Kid, memleketi Philadelphia'da tura çıkar ve bu vesileyle ağabeyi Carlton’ıu ziyaret eder. İki kardeşin dışarı çıktığı gece yaşananlar, Kid’i kariyerini ve hayatında inşa ettiği her şeyi kaybetme durumuyla karşı karşıya getirir.

True Story'de Hart, Kid'e hayat veriyor. Wesley Snipes ise ağabeyi Carlton'ı canlandırıyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Tawny Newsome, Will Catlett, Paul Adelstein, Ash Santos, Lauren London, John Ales, Chris Diamantopoulos, ve Billy Zane yer alıyor.

Netflix, True Story'yi 24 Kasım tarihinde yayınlayacak.


True Story
2021
True Story
Suç / Dram35 dk

Yönetmen: Stephen Williams, Hanelle M. Culpepper
Dünyaca ünlü bir komedyen olan Kid, memleketi Philadelphia'da tura çıkar ve bu vesileyle ağabeyi Carlton’ıu ziyaret eder. İki kardeşin dışarı çıktığı gece yaşananlar, Kid’i kariyerini ve hayatında inşa ettiği her şeyi kaybetme durumuyla karşı...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film