Giriş Kayıt

The Lord of the Rings Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Katılan İlk İsim Belli Oldu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 23 Temmuz 2019 11:55

270 

resim

Amazon tarafından hazırlanan The Lord of the Rings dizisinin oyuncu kadrosuna katılan ilk isim Markella Kavenagh oldu. The Lord of the Rings dizisi, izleyicileri Orta Dünya’nın İkinci Çağı’na götürecek.

Fantastik edebiyatın en önemli eserleri arasında yer alan ve daha önce Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan Yüzüklerin Efendisi – The Lord of the Rings, Amazon tarafından hazırlanan yeni dizi ile ekranlara geri dönüyor. Televizyon tarihinin en yüksek bütçeli yapımı olması beklenen The Lord of the Rings dizisi için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte dizide yer alacak isimler de netlik kazanmaya başladı.

Star Trek Beyond’un senaristleri olarak tanınan Patrick McKay ve John D. Payne‘in senaryosunu kaleme aldığı, Game of Thrones senaristlerinden Bryan Cogman‘ın ise danışman olarak yer aldığı dizinin yönetmenliğini J.A. Bayona‘nın üstleneceği bu ayın başında açıklanmıştı.

Bugünse filmin oyuncu kadrosunda yer alacak ilk isim belli oldu. Variety’nin haberine göre genç oyuncu Markella Kavenagh, dizide rol almak için anlaşmaya varmak üzere. Daha önce The Cry ve Picnic at Hanging Rock gibi dizilerde rol alan Kavenagh’ın nasıl bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak Variety’nin haberine göre genç oyuncu Tyra adını taşıyan karaktere hayat verecek.

J.R.R. Tolkien’ın The Lord of the Rings üçlemesinde anlatılan olayların asırlarca öncesinde geçecek olan dizi hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, geçtiğimiz aylarda Amazon tarafından paylaşılan bilgiler dizinin Orta Dünya’nın İkinci Çağ’ında geçeceğini gösterdi.

The Lord of the Rings dizisinin ne zaman ekranlara geleceği ve oyuncu kadrosunda başka kimlerin yer alacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.


The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022
The Lord of the Rings: The Rings of Power
Aksiyon / Macera / Dram60 dk

Yönetmen: J.A. Bayona, Wayne Yip, Charlotte Brändström
Amazon Studios’un dizisi, Orta Dünya tarihinin destanlara konu olan İkinci Çağ’ındaki efsanevi kahramanları ilk kez ekrana getirecek. J.R.R. Tolkien’ın The Hobbit ve The Lord of the Rings’inin binlerce yıl öncesinde geçen bu epik drama, izleyicileri büyük...
7.0 (358,329 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film