Giriş Kayıt

The Crown’ın 3. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 22 Ekim 2019 11:55

311 

resim

Olivia Colman’ın Claire Foy’dan rolü devralıp Kraliçe II. Elizabeth’i canlandırdığı, Altın Küre ve Emmy ödüllü Netflix dizisi The Crown’ın 3. sezonundan yeni fragman yayınlandı. The Crown 3. sezon, 17 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki ilk yıllarını derinlemesine inceleyen Netflix orijinal dizisi The Crown, ilk iki sezonunda Claire Foy‘un etkileyici performansıyla çok konuşulmuş, kazandığı Altın Küre ve Emmy ödülleriyle başarısına başarı katmıştı.

Dizi dünyasına bomba gibi dönmeye hazırlanan The Crown’ın 3. sezonu, izleyiciyi 1963 yılına davet edecek ve The Beatles’ın yükselişi ve İngiltere futbol takımının 1966 yılında Dünya Kupası’nı kazanması gibi önemli olayları kapsayacak. Kraliçe II. Elizabeth, Britanya’nın geçirdiği hızlı değişimle baş etmeye çalışırken; Kraliyet ailesi ise monarşinin gerekleri, parçalanan kişisel hayatları ve kendi istekleri arasında bocalamaya devam ediyor.

Bununla beraber dizi, 3. sezonuyla oyuncu kadrosunda birçok değişikliğe gitti. Geçtiğimiz yıl The Favourite ile Oscar’a uzanan Olivia Colman, Claire Foy’dan rolü devralıp Kraliçe II. Elizabeth olarak karşımıza çıkıyor. Prens Philip rolünde Tobias Menzies, Antony Armstrong-Jones rolünde Ben Daniels, Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter ve Prens Charles rolünde Josh O’Connor da dizinin oyuncu kadrosuna dâhil olan isimler arasında yer alıyor.

İlk iki sezonda olduğu gibi Peter Morgan‘ın yaratıcılığını üstlendiği 3. sezon, bir kez daha 10 bölümden oluşacak. The Crown’ın 3. sezonu, 17 Kasım‘da Netflix’te yayınlanacak. “Zaman değişiyor. Görev devam ediyor.” sloganıyla yola çıkan 3. sezondan yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Crown
2016
The Crown
Biyografi / Dram / Tarihi58 dk

Yönetmen: Philip Martin, Benjamin Caron, Stephen Daldry
II. Dünya Savaşı’nın yarattığı yıkımın ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zorlu dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının...
8.6 (258,963 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film