Giriş Kayıt
Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter


Oyuncu

Helena Bonham Carter, oyuncu.

Zoraki Kral (2010), Charlie'nin Çikolata Fabrikası (2005), Alice Harikalar Diyarı'nda (2010), Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Helena Bonham-Carter
9.4 (196 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (81)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,058
2022 Komedi Oyuncu    
2022 Belgesel Oyuncu 8.3 14,189
2022 Animasyon Oyuncu 6.8 12,409
2021 Komedi Oyuncu 7.0 1,345
2021 Belgesel Oyuncu 8.4 190
2020 Animasyon Oyuncu 6.4 95
2020 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,390
2020 Aksiyon Oyuncu 6.6 221,189

Siyah Kristal: Direniş Çağı
2019 Macera Oyuncu 8.4 27,294

Ocean's 8
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 243,456
2018 Animasyon Oyuncu 6.9 2,575
2017 Biyografi Oyuncu 6.9 3,688
2016 Biyografi Oyuncu 8.6 258,399

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 123,000
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,067

Diren!
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 44,861

Sindirella
2015 Dram Oyuncu 6.9 191,465
2014 Oyuncu 6.6 455
2014 Belgesel Oyuncu 8.0 3,470
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,217
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,658

Kahraman Çocuk
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 20,055
2013 Biyografi Oyuncu 6.4 2,545

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 245,027
2013 Oyuncu 7.2 3,327

Büyük Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.3 13,765

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.5 347,070

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Oyuncu 6.2 281,230
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 1,241
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 3,862

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 952,946
2011 Oyuncu 6.3 1,647

Zoraki Kral
2010 Biyografi Oyuncu 8.0 709,625

Tost
2010 Biyografi Oyuncu 6.5 10,491

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 602,188

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Oyuncu 6.4 442,567

Yayazula
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 7,753
2009 Biyografi Oyuncu 6.6 1,688

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Oyuncu 7.6 598,621

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 378,478
2008 Oyuncu 6.8 1,667

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Oyuncu 7.3 387,902

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Oyuncu 7.5 636,362
2007 Belgesel Oyuncu 7.3 155

Altmış Altı
2006 Biyografi Oyuncu 6.7 3,201

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 Komedi Oyuncu 6.9 13,129

Ölü Gelin
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 300,064

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 146,728
2005 Komedi Oyuncu 7.4 856

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Oyuncu 6.7 531,703
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Oyuncu 6.8 221,705

Büyük Balık
2003 Macera Oyuncu 8.0 460,027
2003 Biyografi Oyuncu 7.1 2,496

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Oyuncu 7.2 4,822
2002 Dram Oyuncu 6.3 2,488
2002 Dram Oyuncu 6.6 2,664

Aman Doktor
2001 Komedi Oyuncu 5.8 11,778

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 232,662
2000 Animasyon Oyuncu 5.7 186
1999 Komedi Oyuncu 6.0 835

Dövüş Kulübü
1999 Dram Oyuncu 8.8 2,337,964
1998 Komedi Oyuncu 6.1 1,861
1998 Macera Oyuncu 7.1 22,605
1998 Komedi Oyuncu 6.5 2,737

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Oyuncu 7.1 13,073
1997 Komedi Oyuncu 6.3 1,557

12. Gece
1996 Komedi Oyuncu 7.1 6,434
1996 Aile Oyuncu 7.1 425
1995 Dram 6.8 10,204

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Oyuncu 7.0 42,940
1995 Dram Oyuncu 7.2 1,397

Frankeştayn
1994 Dram Oyuncu 6.3 59,517
1993 Dram Oyuncu 5.7 230
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,329
1993 Komedi Oyuncu 7.8 676

Howardların Malikanesi
1992 Dram Oyuncu 7.4 36,018
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1991 Dram Oyuncu 6.3 2,450
1990 Dram Oyuncu 6.7 23,688
1989 Komedi Oyuncu 6.4 769
1989 Biyografi Oyuncu 6.3 1,703
1988 Fantastik Oyuncu 6.0 170
1987 Dram Oyuncu 6.8 1,366
1987 Dram Oyuncu 7.6 23,778
1986 Biyografi Oyuncu 7.1 7,109

Manzaralı Oda
1985 Dram Oyuncu 7.2 48,072

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.6 30,442
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film