Giriş Kayıt

The Crown’ın 3. Sezonundan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 20 Eylül 2019 18:38

339 

resim

Olivia Colman’ın Claire Foy’dan rolü devralıp Kraliçe II. Elizabeth’i canlandırdığı, Altın Küre ve Emmy ödüllü Netflix orijinali The Crown’ın 3. sezonundan tanıtım fragmanı yayınlandı. The Crown 3. sezon, 17 Kasım’da yayınlanacak.

Claire Foy’un performansıyla büyük beğeni toplayan Netflix dizisi The Crown, Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki yıllarına ve Britanya monarşisini ayakta tutmak için yaptıklarına odaklanan ilk iki sezonuyla övgü dolu yorumlar aldı.

Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi, 3. sezonuyla oyuncu kadrosunda birçok değişikliğe gitti. Geçtiğimiz yıl The Favourite ile Oscar’a uzanan Olivia Colman, Claire Foy’dan rolü devralıp Kraliçe II. Elizabeth’i canlandıracak. Ek olarak Prens Philip rolünde Tobias Menzies, Antony Armstrong-Jones rolünde Ben Daniels, Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter ve Prens Charles rolünde Josh O’Connor dizinin oyuncu kadrosuna dâhil oldu.

resim

1963 yılında başlayacak olan 3. sezon, The Beatles’ın yükselişi ve İngiltere futbol takımının 1966 yılında Dünya Kupası’nı kazanması gibi önemli olayları kapsayacak. Bunun yanı sıra Camilla Parker Bowles gibi tarihi figürler yeni sezonda kendilerine yer bulacak.

İlk iki sezonda olduğu gibi Peter Morgan‘ın yaratıcılığını üstlendiği 3. sezon, bir kez daha 10 bölümden oluşacak. The Crown’ın 3. sezonu, 17 Kasım‘da Netflix’te yayınlanacak. “Değişikliğe ayak uydurmak gerek.” sloganıyla yola çıkan 3. sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz.


The Crown
2016
The Crown
Biyografi / Dram / Tarihi58 dk

Yönetmen: Philip Martin, Benjamin Caron, Stephen Daldry
II. Dünya Savaşı’nın yarattığı yıkımın ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zorlu dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının...
8.6 (259,058 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film