Giriş Kayıt

The Boys'un 3. Sezon Transferleri ve Yeni Karakterleri


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 28 Haziran 2021 18:07

541 

resim

Amazon Prime’ın süper kahraman dizisi The Boys’un 3. sezonuna Jensen Ackles (Soldier Boy), Sean Patrick Flanery (Gunpowder), Miles Gaston Villanueva (Supersonic) ve Nick Wechsler’ın (Blue Hawk) katıldığı açıklanmıştı. Son haberlere göre Laurie Holden da çizgi roman serisini okumuş olanların üyesi olduğu Payback’ten ve Mind-Droid ile yaşadığı ilişkiden hatırlayacağı Crimson Countess karakteriyle dizinin yeni sezonunda.

resim

Laurie Holden, muhtemelen en çok The Walking Dead’de 3 sezon boyunca başroller arasında yer alan Andrea ile tanınmakta. The Americans, The X-Files ve The Shield gibi diziler ve Dragged Across Concrete, The Majestic ve Silent Hill gibi filmlerde rol aldı. Animasyon yapım Arctic Dogs’un da seslendirme kadrosundaydı.

Garth Ennis ve Darick Robertson’ın çok satan çizgi romanına dayanan The Boys’un Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Erin Moriarty ve Antony Starr’lı orijinal kadrosu yeni sezonda da bir arada olacak.

The Boys’un yeni karakterlerinden neler bekleyebiliriz?

Amazon Prime, güçlü hayran kitlesine sahip olan The Boys’un 3. sezonu için arayı açmıyor. Dizinin orijinal seriye sadık kalmasını isteyen hayran kitlesini de kızdırmayacak şekilde(!) yeni sezona farklı karakterler eklenmiş. Ayrıca yapımcılar dizinin karanlık olmasından korkmadıklarını ifade ederek karakterleri kişiliklerini yumuşatmadan sunacaklarının sözünü de vermişti.

*Supernatural’ın Jensen Ackles’ı, Vought’un en eski sürprizlerinden biri olarak karşımıza çıkacak. The Seven ekibi çıkmadan çok önce Payback grubunu yöneten ve II. Dünya Savaşı kahramanı olan Soldier Boy rolünde izleyeceğiz Ackles’ı.

*The Boondock Saints hayranları Sean Patrick Flanery’i yine aksiyon dolu sahnelerde göreceği için sevinebilir çünkü karakteri Gunpowder’ın kendisine ait güçleri ve silahları mevcut. Ayrıca Teenage Kix adlı tekinsiz bir grupla da yakın temas içinde, yani patırtılı gürültülü bir macerası olacak.

*Law & Order True Crime ile tanınan Miles Gaston Villanueva ise bu sefer suçlularla uğraşmakta. Supersonic karakteriyle diziye yüksek hızda bir giriş yapacak gibi duruyor. Shockwave’i 2. sezonda kanlı bir vedayla uğurladıktan sonra yeni sezonda Supersonic’i , A-Train’e yeni bir rakip olarak görebiliriz. Starlight’ın eski erkek arkadaşı olduğunu da unutmayalım.

*Nick Wechsler’ın canlandıracağı Blue Hawk karakteri ise The Boys evreninde yeni bir isim olabilir ancak çizgi romandaki mavi şahin kaskı takan Ground Hawk’a dayandırıldığı tahmin ediliyor. Kendisi Wolverine’i andıran bir süper kahraman; çıkıntılı pençeler yerine ellerine göre hazırlanmış çekiçlere sahip.

The Boys 3. sezonunun yayın tarihi henüz bilinmiyor fakat tahminler sonbaharın ilk haftalarında Amazon Prime kataloğuna ekleneceği yönünde.

The Boys
2019
The Boys
Aksiyon / Suç / Dram60 dk

Yönetmen: Dan Trachtenberg, Jennifer Phang, Philip Sgriccia
The Boys; alışık olduğumuz süper kahramanlardan farklı bir imaj çizen, birbirinden ilginç karakterleri bünyesinde barındırıyor. Süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan...
8.7 (679,081 Oy)

Kaynak: bant mag


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film