Giriş Kayıt

The Book of Boba Fett Dizisi İçin Tarih Belirlendi


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 30 Eylül 2021 10:51

611 

resim

Disney+, Boba Fett'in hikayesini ne zaman yayınlayacak?

Star Wars dünyasının tanıdık karakterlerinden Boba Fett'in hikayesi dizi oldu. Disney+'ta yayınlanacak olan The Book of Boba Fett için gösterim tarihi sonunda belirlendi. Resmi duyuruya göre The Book of Boba Fett dizisi, 29 Aralık tarihinde platformdaki yerini alacak.

Boba Fett'i son olarak The Mandalorian dizisinde izleme şansı yakalamıştık. Mandalorian'a yardımı dokunan Boba Fett'in kendi dizisi The Book of Boba yakında izleyici karşısına çıkacak. Tatooine'e dönüş yapacağımız The Book of Boba Fett, Disney+'ta 29 Aralık tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

The Book of Boba Fett'te bir kelle avcısı olan Boba Fett ve paralı asker Fennec Shand, yepyeni maceralara atılacaklar. İkili, galaksinin yeraltı dünyasına yön vereceklerdir. Tatooine'in çöllerine gidecek ve bir zamanlar Jabba the Hutt'ın yönettiği topraklarda hak iddia edeceklerdir.

Robert Rodriguez, Dave Filoni gibi The Mandalorian'a imzasını atan yönetmenlerin yönetmenliğini üstlendiği The Book of Boba Fett, yakında platformda izleyici karşısına çıkacak.

The Book of Boba Fett
2021
The Book of Boba Fett
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu38 dk

Yönetmen: Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard
Efsanevi ödül avcısı Boba Fett, eskiden merhum suç lordu Jabba the Hutt tarafından yönetilen topraklarda hak iddia etmek için Tattooine topraklarına geri döner. Boba Fett burada paralı asker Fennec Shand ile galaksinin yeraltı dünyasında gezinir. - Gönderen:...


Kaynak: Beyazperde


Yorumlar

H737 30 Eylül 2021 23:18
Disney bir maden buldu ya....bu şimdi Cantina'ya kadar gider artık! bar'daki müzisyenlerin bile bir dizisi olur! Daha Han Solo'nun devam serileri gelmedi. Daha Lando Calrissian var yan karakter..Bebek Yoda'nın haytı var...
Valla Disney öyle bir yere dükkan açtı ki bu gidişle gerçek zamanda da Star Wars evreninin zamanını yakalar artık!

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film