Giriş Kayıt

Stephen King'in Kısa Hikâyesinden Uyarlanan Adrien Brody'li Chapelwaite Dizisinden Fragman


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 27 Temmuz 2021 13:46

506 

resim

Stephen King’in Jerusalem’s Lot isimli kısa hikâyesinden uyarlanan Chapelwaite dizisinden fragman yayınlandı. Adrien Brody ve Emily Hampshire’ın başrolünde yer aldığı dizi, 22 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak.

Gün geçmiyor ki, bir Stephen King eseri daha karşımıza bir uyarlama olarak karşımıza çıkmasın! Korku ve fantastik edebiyatın usta isimlerinden Stephen King’in, neredeyse her eseri, sinemaya ya da televizyona uyarlanıyor.

Son yıllarda daha önce King’in eserlerinden uyarlanan yapımların yeniden çevrimlerini izlerken, diğer bir yandan da usta yazarın yeni uyarlamaları hem beyazperdede hem de televizyonda boy gösteriyor.

Hazırlık aşamasındaki en dikkat çekici Stephen King uyarlamaları arasında başrolünde Adrien Brody‘nin yer aldığı Chapelwaite dizisi de bulunuyor.

Stephen King’in Jerusalem’s Lot isimli kısa hikâyesinden uyarlanan Chapelwaite dizisi, izleyiciyi 1850’li yıllarda, tarihi ögelerle gotik korku elementlerini harmanlayan bir atmosferin içerisine sürüklüyor.

Adrien Brody, Kaptan Charles Boone rolünü üstleniyor. Eşi denizde yaşamını yitirdikten sonra ailesinden kalan evine dönen Charles, Rebecca Morgan isimli genç ve hırslı bir yazarla tanışıyor. Rebecca, Boone’ların mürebbiyeliğini üstlenerek kendisine yazı materyali çıkacağını umuyor ve bu vesileyle tanışan ikili, ailelerinin geçmişini saran birçok gizemli ve korku dolu gerçekle yüzleşiyor.

Adrien Brody’e Schitt’s Creek dizisinden tanıdığımız Emily Hampshire‘ın eşlik ettiği dizi, 22 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak. Diziden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Chapelwaite
2021
Chapelwaite
Dram / Korku / Gizem48 dk

Yönetmen: Burr Steers, Rachel Leiterman, Michael Nankin
Stephen King’in Jerusalem’s Lot isimli kısa hikâyesinden uyarlanan Chapelwaite dizisi, izleyiciyi 1850’li yıllarda, tarihi ögelerle gotik korku elementlerini harmanlayan bir atmosferin içerisine sürüklüyor. Adrien Brody, Kaptan Charles Boone rolünü üstleniyor....


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film