Giriş Kayıt
Adrien Brody

Adrien Brody


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen, Senarist

Adrien Brody, oyuncu, yapımcı, müzisyen, senarist.

Piyanist (2002), Büyük Budapeşte Oteli (2014), King Kong (2005), Köy (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Byron Deidra
8.8 (164 Oy)
  • Currently 176.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 5.1 615

Asteroit Şehir
2023 Komedi Oyuncu 6.6 81,932
2023 Komedi Oyuncu 4.7 5,957
2023 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,279
2023 Suç Oyuncu 7.9 42,935

Bak Nasıl da Kaçıyorlar
2022 Komedi Oyuncu 6.5 48,791
2022 Biyografi Oyuncu 5.5 71,825
2022 Macera Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 8.6 238

Fransız Postası
2021 Komedi Oyuncu 7.1 150,308
2021 Oyuncu 5.9 28
2021 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.5 3,552
2020 Suç Senarist
Yapımcı
Müzik
Oyuncu
5.6 4,947
2018 Aksiyon Oyuncu 3.2 4,781
2018 Belgesel Oyuncu 7.5 216
2018 Dram Oyuncu 8.8 271,446
2017 Suç Oyuncu 5.4 11,278
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 5,362
2016 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.2 13,755

Ölüm Treni
2015 Dram Oyuncu 5.9 13,531

Ejder Kılıcı
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 21,250
2015 Oyuncu 6.4 428
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 867
2015 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
6.2 5,795
2015 Belgesel Müzik
Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.9 21
2014 Biyografi Oyuncu 7.3 12,333

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Oyuncu 8.1 885,384
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,523
2014 Aksiyon Oyuncu 5.0 17,549
2013 Dram Oyuncu 6.3 29,329
2013 Komedi Senarist
Oyuncu
2.7 4,769

1942′ye Dönüş
2012 Dram Oyuncu 6.9 3,720

Sevgiler, Marilyn
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 1,988

Kopma
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.7 98,880

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Oyuncu 7.6 449,478

Tuzak
2010 Macera Oyuncu
Yapımcı
5.3 16,935

Deney
2010 Dram Oyuncu 6.4 57,123

Av
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 243,588
2010 Komedi Oyuncu 5.7 7,884

Deney
2009 Korku Oyuncu 5.8 101,710

Yaman Tilki
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 269,764

Korkunç Son
2009 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.4 6,058
2009 Oyuncu 7.8 2,414

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Oyuncu 7.0 23,097

Bloom Kardeşler
2008 Macera Oyuncu 6.7 52,571

Bir Matador Metresi
2008 Biyografi Oyuncu 5.6 3,281
2008 Dram 6.4 1,240

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Oyuncu 7.2 216,717
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,757

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Kameraman
Oyuncu
6.5 35,928
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 446,281
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 241
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442

Çıldırış
2005 Dram Oyuncu 7.1 119,209

Köy
2004 Dram Oyuncu 6.6 277,406
2004 Belgesel Oyuncu 4.8 894
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,390
2003 Oyuncu 6.5 1,056
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403
2003 Komedi Oyuncu 5.4 8,936

Piyanist
2002 Biyografi Oyuncu 8.5 910,304
2002 Komedi Oyuncu 6.6 6,930

Gerdanlık
2001 Dram Oyuncu 6.0 5,593

Sahtekar
2001 Dram Oyuncu 6.3 2,574

Umut Çicekleri
2000 Dram Oyuncu 7.0 6,765

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Oyuncu 7.0 6,064

Gençlik Yılları
1999 Dram Oyuncu 7.0 7,041
1999 Suç Oyuncu 6.7 41,273
1999 Suç Oyuncu 6.0 4,705

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Oyuncu 7.6 199,377
1998 Dram Oyuncu 6.0 690
1997 Komedi Oyuncu 6.2 1,630
1997 Biyografi Oyuncu 5.5 2,440
1996 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,548
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,146
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,951

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.2 251,518
1994 Komedi Oyuncu 6.2 34,388
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,919

Zor Hayatlar
1993 Dram Oyuncu 7.3 8,817
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917

New York Üçlemesi
1989 Komedi Oyuncu 6.4 19,718
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,302
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024