Giriş Kayıt

Rick and Morty'nin 5. Sezonundan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 31 Mart 2021 17:11

364 

resim

Rick and Morty’nin 5. sezonundan fragman yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümleri 20 Haziran’da izleyici ile buluşacak.

Son yılların yetişkinlere hitap eden en iyi animasyon dizileri arasında yer alan ve birbirinden uçuk fikirleri eğlenceli hikâyelerle izleyicilere sunan Rick and Morty, geçtiğimiz yılın son aylarında 4. sezonuyla ekranlara geri döndü. İki parça halinde yayınlanan 4. sezondan sonra dizinin hayranları beşinci sezonun yeni bölümleriyle buluşmak için heyecanlanmaya başlamıştı.

2020 yılının Mayıs ayında dördüncü sezonunu noktalayan dizinin yaratıcılarından Dan Harmon, ekim ayında yeni sezonla ilgili yaptığı açıklamalarda dizinin 5. sezonunun salgın koşullarından etkilenmeden hazırlandığını söylemişti. 20 Haziran‘da Adult Swim’de yayınlanacağı duyurulan sevilen animasyon dizisinin beşinci sezonundan bir fragman yayınlandı.

Dan Harmon ve Justin Roiland‘ın yaratıcısı olduğu dizi, çılgın bir bilim insanı olan Rick ile torunu Morty’nin birbirinden tuhaf, bir o kadar da eğlenceli maceralarını anlatıyor. Bu uyumsuz ikili, bazen paralel bir evrende bazen de galaksinin uzak köşelerinde tehlikeli maceralara atılırken, yolları tuhaf karakterlerle ve dünyalarla kesişiyor.

Dizinin yaratıcılarından Harmon, aynı zamanda verdiği bu röportajda yeni sezonda Morty’nin yeni bir ilişkiye başlayabileceğinin de sinyallerini vermişti. Harmon, hikayenin bu kısmından bahsederken “Dizinin beşinci sezonunda Morty’nin yeni bir ilişkiye başladığı bir kadın karakter var ve bu karakter Jessica değil.” sözlerini kullanmıştı.

Rick and Morty yeni sezonu 20 Haziran’da yayınlanacak.


Rick and Morty
2013
Rick and Morty
Animasyon / Macera / Komedi23 dk

Yönetmen: Pete Michels, Bryan Newton, John Rice
Adult Swim’in kısa sürede bir fenomene dönüşen animasyon serisi Rick and Morty, “imkânsız” diye bir şeyin olmadığı, ustalıkla kurgulanmış bir tür bilim kurgu komedisi. Başlarda bir Back To The Future parodisi intibası yaratan Rick and Morty, yer yüzünün,...
9.1 (609,481 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

Conari 01 Nisan 2021 12:30
Haziran sonu... çabuk gelecektir 4 gözle bekliyoruz..

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film