Giriş Kayıt

Nicolas Cage'in İngilizce'deki Küfürleri İncelediği History of Swear Words'den Fragman


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 24 Aralık 2020 13:45

591 

resim

Netflix, Nicolas Cage’in sunduğu History of Swear Words dizisinden ilk fragmanı yayınladı. Dizide İngilizce’deki küfür sözcükleri ve bu sözcüklerin kökeni inceleniyor.

Dijital platformların izleme alışkınlarını değiştirmesi, sadece dizi ve filmlerin izleyici tarafından tüketilme şeklini ve hızını değil, insanların ne tür yapımlar izlediğini de radikal şekilde değiştirdi. Belgesel dizileri, stand-up gösterileri, variety show‘lar bu platformlar sayesinde eskisinden çok daha geniş kitlelere ulaşır hâle geldiler. Nitekim bu yıl Tiger King, Don’t F**k With Cats: Hunting An Internet Killer gibi yapımlar yılın en çok konuşulan yapımları arasında yer aldı. İzleyicilerin ilgi alanındaki bu genişleme, ilk bakışta hangi kategoriye girdiğine emin olamadığımız, birbirinden ilginç projelerin ortaya çıkmasına zemin hazırladı. İşte bu “tuhaf” projelerden biri de yakında Netflix’te izleyici ile buluşacak olan History of Swear Words.

Son yıllarda, birbirlerinden değişik yapımlarda, her seferinde bir öncekinden daha çılgınca bir rolde karşımıza çıkan Nicolas Cage‘in History of Swear Words’te sunucu olarak yer alması, izleyicileri nasıl bir dizinin beklediği hakkında başlı başlına bir fikir veriyor aslında. Ancak biraz daha detaya girecek olursak dizi, İngilizce’deki küfür sözcüklerini, bu sözcüklerin kökenini ve popüler kültürdeki kullanımlarını eğlenceli bir dille inceleyen bir belgesel dizisi.

Nicolas Cage’in sunuculuğunu üstlendiği dizide Nick Offerman, Sarah Silverman, Jim Jefferies, Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Zainab Johnson, Baron Vaughn, Isiah Whitlock Jr. gibi isimler kamera karşısına geçiyor.

Konusu ve yayınlanan eğlenceli fragmanıyla merak uyandıran dizi, 5 Ocak’ta izleyici ile buluşacak.


History of Swear Words
2021
History of Swear Words
Belgesel / Komedi

Yönetmen: Christopher D'Elia
Nicholas Cage'in sunduğu bu eğlenceli ve eğitici belgesel dizisi, en ağza alınmayacak küfürlerin tarihini ve etkilerini ele alırken küfürbazlığını da gururla sergiliyor. - Gönderen: Quaresmania...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

motion112233 25 Aralık 2020 03:53
Harika! Küfüre kafayı takmış belli bir kesim için yeni bir konu malzemesi doğdu!
moideen 25 Aralık 2020 10:08
Netflix aboneliklerimizi hemen iptal edelim. Gülücük

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film