Giriş Kayıt

Netflix'ten Beklenen Sex Education 2. Sezon Açıklaması


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 03 Mayıs 2019 18:45

1005 

resim

Netflix’in kısa sürede büyük ilgi çeken gençlik dizisi Sex Education 2. sezon bölümleriyle dönmeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamaya bakıırsa yeni bölümlerin çekimleri çoktan başladı!

İngiltere’de geçen gençlik dizisi Sex Education liseli gençlerin maceralarını konu ediyor. Başrolleri Asa Butterfield, Gillian Anderson ve Emma Mackey üstleniyor. Onlara Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison ve Alistair Petrie gibi isimler eşlik ediyor.

Dizinin ilk sezonunda lise öğrencisi olan Otis, Maeve ve Eric’in serüvenlerine şahit oluyoruz. Annesi cinsellik üzerine uzmanlaşmış bir terapist olan Otis, ondan öğrendiklerini lisedeki diğer öğrencilerin sorunlarını çözmek için kullanıyor. Bu üçlü bir yandan okul arkadaşlarına yardımcı olurken bir yandan kendilerini keşfetmeye çabalıyor.

Sex Education 2. sezon bölümleriyle ne zaman dönecek, henüz bilmiyoruz. Netflix’in yeni bölüm çekimlerini duyurmak için paylaştığı videoyu hemen aşağıda bulabilirsiniz.



Sex Education
2019
Sex Education
Komedi / Dram45 dk

Yönetmen: Kate Herron, Ben Taylor, Sophie Goodhart
Sex Education’ın hikayesi, kurgusal İngiliz kasabası Moordale’da geçiyor. Toy ve içine kapanık bir öğrenci olan Otis Milburn, cinsellik terapisti olarak çalışan ebeveynleriyle birlikte yaşamaktadır. Haliyle cinsellik sohbetlerinin tam ortasında büyüyen...
8.2 (355,782 Oy)

Kaynak: Saklı Kumanda


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film