Giriş Kayıt

Marvel'ın The Falcon and the Winter Soldier Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 11 Aralık 2020 13:01

504 

resim

Marvel’ın The Falcon and the Winter Soldier dizisinden ilk fragman yayınlandı. Anthony Mackie ve Sebastian Stan’in başrollerini üstlendiği dizi Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

Avengers: Endgame ile Marvel Sinematik Evreni‘nde bir dönemi kapatan Marvel, bundan sonra sinematik evrenini sadece filmlerle değil, film ve dizilerle şekillendirecek. Marvel Sinematik Evreni‘nde yer alan karakterleri barındıran bu diziler, sinematik evrende olup bitenlere doğrudan etki edecek. Disney+’ta izleyici ile buluşacak bu diziler, bu özellikleriyle Agents of S.H.I.E.L.D., Daredevil, Runaways gibi eski Marvel dizilerinden çok daha ayrı bir yerde duracaklar.

Marvel Sinematik Evreni’nin mimarı olan Kevin Feige‘nin önderliğinde hazırlanan Disney+ dizilerinin ilki olan The Falcon and the Winter Soldier‘ın bu yaz izleyici ile buluşması bekleniyordu. Ancak pandemi nedeniyle dizinin prodüksiyonu sekteye uğrayınca yayın tarihi ertelenmek zorunda kaldı. Neyse ki zamanla bu sorunlar aşıldı ve dizinin prodüksiyonuna kaldığı yerden devam edildi. Geç de olsa izleyici ile buluşmaya hazır olan dizi için tanıtım çalışmalarına başlayan Disney, bu gece düzenlenen Investor Day etkinliğinde diziden ilk fragmanı yayınladı.

Adından da anlaşılabileceği gibi Anthony Mackie‘nin canlandırdığı Falcon ile Sebastian Stan‘in canlandırdığı Winter Soldier‘ın maceralarına odaklanacak dizinin yayın tarihi de belli oldu. Merakla beklenen dizi, 2021’in Mart ayında Disney+’ta ekrana gelecek.

Dizide Marvel Sinematik Evreni’nde rollerini yineleyen isimler Anthony Mackie ve Sebastian Stan ile sınırlı olmayacak. Captain America: Civil War’da ustalıkla hayata geçirdiği planıyla Avengers’ı birbirine düşüren Baron Zemo karakteri The Falcon and the Winter Soldier dizisinde de önemli bir role sahip olacak. Filmde karaktere hayat veren Daniel Brühl, dizi için bu karaktere bir kez daha hayat veriyor. Filmlerindeki rolünü yineleyecek olan bir diğer isim de Agent 13 olarak da bilinen Sharon Carter’a hayat veren Emily Van Camp,

Dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlere Wyatt Russell, Adepero Oduye, Desmond Chiam, Miki Ishikawa ve Noah Mills eşlik ediyor.

Empire dizisinin senaristlerinden Malcolm Spellman‘ın yaratıcısı olduğu dizinin senarist ekibinde John Wick filmlerinin senaristi olan Derek Kolstad da yer alıyor.


The Falcon and the Winter Soldier
2021
The Falcon and the Winter Soldier
Aksiyon / Macera / Dram50 dk

Yönetmen: Kari Skogland
Adından da anlaşılabileceği gibi Anthony Mackie‘nin canlandırdığı Falcon ile Sebastian Stan‘in canlandırdığı Winter Soldier‘ın maceralarına odaklanacak dizide Marvel Sinematik Evreni’nden tanıdığımız başka karakterler de yer alacak. Captain America:...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film