Giriş Kayıt
Wyatt Russell

Wyatt Russell


Oyuncu

Wyatt Russell, oyuncu.

2019 yılının Ağustos ayında Meredith Hagner ile evlendi.

Liseli Polisler 2 (2014), The Falcon and the Winter Soldier (2021), Overlord Operasyonu (2018), Ingrid Goes West (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Aksiyon Oyuncu    

Gece Yüzüşü
2024 Korku Oyuncu 4.7 17,867
2023 Aksiyon Oyuncu 7.2 12,323
2022 Suç Oyuncu 7.5 35,023

Penceredeki Kadın
2021 Suç Oyuncu 5.7 83,193
2021 Aksiyon Oyuncu 7.1 252,403
2021 Belgesel Oyuncu 7.9 2,389
2020 Dram Oyuncu 7.6 7,420

Overlord Operasyonu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 106,729
2018 Komedi Oyuncu 7.6 4,703
2017 Komedi Oyuncu 5.8 14,947
2017 Komedi Oyuncu 6.6 48,031

Berrak Göl
2017 Suç Oyuncu 6.3 16,721

Masa 19
2017 Komedi Oyuncu 5.8 31,042
2016 Komedi Oyuncu 5.7 614
2016 Komedi Oyuncu 6.9 58,891

Şeytanın Kapısında
2014 Korku Oyuncu 4.8 7,464

Temmuz Soğuğu
2014 Suç Oyuncu 6.7 37,720

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 406,950

Kan Kokusu
2013 Dram Oyuncu 5.9 22,138

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 9,708
2012 Komedi Oyuncu 6.2 150,735
2011 Dram Oyuncu 8.7 642,037

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 232,843
2011 Dram Oyuncu 7.6 5,331
2010 Komedi Oyuncu 5.7 7,894

Asker
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 59,670

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Oyuncu 5.7 80,673
1981 News Oyuncu 3.6 2,775
1952 News Oyuncu 4.6 2,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024