Giriş Kayıt

Joshua Jackson, Alec Baldwin ve Christian Slater’lı Dr. Death Dizisinden İlk Fragman Geldi


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 19 Mayıs 2021 11:16

719 

resim

Joshua Jackson, Alec Baldwin ve Christian Slater’lı Dr. Death dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizinin izleyiciyle bu yılın yaz aylarında buluşması bekleniyor.

Başrollerinde Joshua Jackson, Christian Slater ve Alec Baldwin‘e yer veren Dr. Death dizisinden fragman yayınlandı. Oyuncu kadrosunda bu isimlerin yanı sıra AnnaSophia Robb‘un da yer aldığı dizi, izleyiciyle bu yılın yaz aylarında Peacock’ta buluşacak.

Wondery’de yayınlanan aynı isimli popüler podcast yayınından uyarlanan Dr. Death dizisi, Dallas tıp camiasında yükselen bir yıldız olan Dr. Christopher Duntsch’un yaşanmış ve korkutucu hikâyesinden esinleniyor. Dunstch’ı Joshua Jackson’ın canlandırdığı dizinin yönetmenleri arasında Jennifer Morrison, Maggie Kiley ve So Yong Kim gibi isimler yer alıyor.

En küçük ameliyatlarda bile, bir kişi bıçağın altına girdiğinde, her zaman en kötüsünün olabileceğine dair bir korkusu vardır. Dr. Death ise o korkunun gerçekleştiğinden, aslında en kötüsünün olduğundan emin olmak isteyen bir cerrah olarak karşımıza çıkıyor.

Genç, karizmatik ve parlak biri olan Dr. Duntsch, umut vaat eden bir beyin cerrahisi uygulaması geliştiriyor ta ki her şey aniden değişene dek. Onun kontrolü altındaki ameliyathanelere karmaşık ancak rutinleşmiş omurgasal operasyonlar geçirmek üzere giren hastalar ya sakatlanıyor ya da bu ameliyatlar ölümle sonuçlanmaya başlıyor.

Dunstch’ın ameliyatlarından zarar gören insan sayısı arttıkça Alec Baldwin’in canlandırdığı beyin cerrahı Robert Henderson, Christian Slater’ın hayat verdiği damar cerrahı Randall Kirby ve AnnaSophia Robb’un canlandırdığı Dallas eyaleti savcılarından Michelle Shughart Dunstch’ı durdurmaya çabalıyor. Dr. Death dizisi Dr. Duntsch’ın problemli ruh hâlini incelerken aynı zamanda yardıma muhtaç, savunmasız insanları korumak için dizayn edilen sistemdeki açıklıkları ortaya koyuyor.

Dizinin izleyiciyle bu yılın yaz aylarında buluşması bekleniyor ancak tam yayın tarihi belli değil.


Dr. Death
2021
Dr. Death
Suç / Dram / Gerilim45 dk

Yönetmen: Maggie Kiley, So Yong Kim, Jennifer Morrison
Dr. Death, Dallas tıp camiasında yükselen bir yıldız olan Dr. Christopher Duntsch'un (Joshua Jackson) gerçek hikayesine dayanıyor. Genç, karizmatik ve görünüşte parlak olan Dr. Duntsch, her şey aniden değiştiğinde gelişen bir beyin cerrahisi uygulaması...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film