Giriş Kayıt
Alec Baldwin

Alec Baldwin


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Alec Baldwin, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1993 yılının Ağustos ayında Kim Basinger ile evlendi. 9 yılın ardından 2002 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1993 yılının Ağustos ayında Kim Basinger ile evlendi. 9 yılın ardından 2002 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2012 yılının Haziran ayında Hilaria Baldwin ile evlendi. Çiftin 6 çocukları olmuştur.2012 yılının Haziran ayında Hilaria Baldwin ile evlendi. Çiftin 6 çocukları olmuştur.

Beter Böcek (1988), Karanlıkla Karşı Karşıya (2018), Kızıl Ekim (1990), Dick Ve Jane İşbaşında (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Harry Kirkpatrick
Web Sitesi:
7.5 (31 Oy)
  • Currently 151/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Gerilim Oyuncu 4.2 123
2023 Aksiyon Oyuncu 4.8 126
2022 Dram Oyuncu 7.5 40,040
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 138

Patron Bebek 2: Aile Şirketi
2021 Animasyon Oyuncu 5.9 22,945
2021 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.6 17,397
2020 Aksiyon Oyuncu 4.6 7
2020 Komedi Oyuncu 5.9 1,311
2020 Dram Yapımcı 6.1 321

Kutup Köpekleri
2019 Animasyon Oyuncu 4.8 2,309
2019 Aksiyon Yapımcı 6.5 8,539

Öksüz Brooklyn
2019 Suç Oyuncu 6.8 63,154
2019 Belgesel Oyuncu 4.5 8
2019 Komedi Oyuncu 5.3 811
2019 Belgesel Oyuncu 7.9 398
2019 Belgesel Oyuncu 6.5 2,558

Sarhoş Ebeveynler
2019 Komedi Oyuncu 4.0 7,876
2018 Dram Oyuncu 6.6 4,556

Bir Yıldız Doğuyor
2018 Dram Oyuncu 7.6 422,997

Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 Biyografi Oyuncu 7.5 293,702
2018 News Oyuncu 5.0 245

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 Aksiyon Oyuncu 7.7 381,175
2018 Dram Oyuncu 8.0 17,774
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 8,763
2017 Belgesel Oyuncu 6.9 1,279
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 191
2017 Belgesel Oyuncu 7.5 557
2017 Dram Oyuncu 2.9 2,111

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 336

Kör
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.8 4,543

Patron Bebek
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 142,910
2016 Komedi Oyuncu 5.8 9,834
2016 Belgesel Oyuncu 7.4 446
2016 Komedi Oyuncu 5.7 11,732
2016 Dram Oyuncu 4.0 870

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 413,638
2015 Komedi Oyuncu 7.5 2,829
2015 Belgesel Oyuncu 6.8 369
2015 Komedi Oyuncu 8.1 2,162
2015 Komedi Oyuncu 5.4 71,499

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 100,998
2015 Aksiyon Oyuncu 2.7 3,198

Unutma Beni
2014 Dram Oyuncu 7.5 144,174
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,550
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 206
2014 Belgesel Yapımcı 6.3 224
2014 Gerilim Oyuncu    

Mavi Yasemin
2013 Dram Oyuncu 7.3 213,301
2013 Oyuncu 6.9 402

Baştan Çıkarılmış ve Terk Edilmiş
2013 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.6 1,972
2013 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.5 993
2013 Komedi Oyuncu 4.1 389

Efsane Beşli
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 194,105

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 91,131
2012 Oyuncu 6.3 273
2012 Komedi Oyuncu 5.9 81,979
2011 Belgesel Oyuncu 7.2 365
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 361

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Oyuncu 9.0 33,186
2011 Komedi Oyuncu 5.5 20,907
2011 Müzik Oyuncu 8.1 182
2011 Oyuncu 6.3 1,650

Büyük Göçler
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 895
2010 Belgesel Oyuncu 6.1 645
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 400
2010 Oyuncu 6.7 1,858
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.5 973
2010 Belgesel Oyuncu 7.2 2,119
2010 Reality-TV Oyuncu 5.0 754

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Oyuncu 6.5 98,947

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Oyuncu 7.3 98,763
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,915

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Oyuncu 5.8 46,623
2008 Belgesel Oyuncu 8.4 4,442

Madagaskar 2
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 249,818
2008 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.8 14,641
2008 Belgesel Oyuncu 7.0 62

Altı Derece Dünyayı Değiştirebilir
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 390

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Komedi Oyuncu 5.4 7,800

Brooklyn Kanunları
2007 Suç Oyuncu 6.3 5,998

Kirli Sırlar
2006 Dram Oyuncu 6.7 108,923

Köstebek
2006 Suç Oyuncu 8.5 1,433,502

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Oyuncu 6.1 23,218

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.3 132,642
2006 Komedi Oyuncu 5.8 8,647

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Oyuncu 6.2 155,259
2005 Komedi Oyuncu 6.3 72,993
2005 Belgesel Oyuncu 7.4 335
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,537

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 103,264

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Oyuncu 7.5 386,137

Son Perde
2004 Komedi Oyuncu 5.7 4,395

Polly Gelince
2004 Komedi Oyuncu 6.0 144,395
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,393
2004 Game-Show Oyuncu 4.7 8,854

Şapkalı Kedi
2003 Macera Oyuncu 4.1 88,452

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram Oyuncu 6.9 35,684

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.4 30,179
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,667

Gerçeğin Rengi
2003 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.4 842

Mağara Adamı
2003 Belgesel Oyuncu 7.6 1,453
2003 Komedi Oyuncu 7.4 14,432

Shortcut to Happiness
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
5.4 6,308
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,555

Aydaki Adam
2002 Komedi Oyuncu 3.9 27,141
2002 Dram Oyuncu 7.3 4,178

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Oyuncu 7.6 314,928

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Oyuncu 5.2 62,860

Final Fantasy
2001 Animasyon Oyuncu 6.4 84,289
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 353,837

Film Gibi Kasaba
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 22,430
2000 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.3 7,031
2000 Aile Oyuncu 4.2 4,814
2000 Komedi Oyuncu 7.4 13,137

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Oyuncu 7.2 345,522
1999 Komedi Oyuncu 6.4 9,379
1999 Suç Oyuncu 5.9 2,791

Baba Yüreği
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 2,808

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.4 60,765

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 78,120

İhanet
1997 Macera Oyuncu 6.9 79,925
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679

Geçmişten Ruhlar
1996 Dram Oyuncu 6.7 12,229

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Oyuncu 7.3 8,587
1996 News Oyuncu 3.3 4,275

Cennet Mahkumları
1996 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.8 5,777

Jüri
1996 Dram Oyuncu 5.7 20,086
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,316
1996 News Oyuncu 3.2 940
1995 Dram Oyuncu 6.6 1,294

İki Metelik
1995 Dram Oyuncu 6.1 3,632
1994 News Oyuncu 3.2 974

Gölge
1994 Aksiyon Oyuncu 6.0 27,336
1994 Talk-Show Oyuncu 8.6 5,483
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 19,829

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 1,098,672
1993 Suç Oyuncu 6.5 27,844
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,356
1992 News Oyuncu 4.3 396

Amerikalılar
1992 Dram Oyuncu 7.7 117,392

Sihirli Öpücük
1992 Komedi Oyuncu 5.6 8,566
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,966

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Oyuncu 5.7 6,256
1991 News Oyuncu 7.0 338
1990 Komedi Oyuncu 6.6 15,483

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Oyuncu 7.5 216,345
1990 Suç Oyuncu 6.4 10,298

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 439,072
1989 Biyografi Oyuncu 6.3 18,981

Babanın Metresi
1988 Komedi Oyuncu 6.2 19,968

Sirdas radyo
1988 Dram Oyuncu 7.2 14,716

Çalışan Kız
1988 Komedi Oyuncu 6.8 63,030
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344

Beter Böcek
1988 Komedi Oyuncu 7.5 345,015

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Oyuncu 5.9 13,984
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 827

Daima Lulu
1987 Komedi Oyuncu 4.2 446
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,104
1987 Aksiyon Oyuncu 6.1 750
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,195
1985 Dram Oyuncu 4.8 124
1984 Animasyon Oyuncu 6.5 6,624
1981 News Oyuncu 3.6 2,805
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,106
1952 News Oyuncu 4.6 2,488
- Western Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film