Giriş Kayıt

House Of the Dragon 2. Sezon Yayın Tarihi Doğrulandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 05 Mart 2024 17:36

310 

resim

Sekiz bölümlük ikinci sezon beklenenden erken geliyor.

Warner Bros. Discovery şirketinin streaming ve oyundan sorumlu patronu J.B. Perrette, yaptığı açıklamayla HBO dizisi House of the Dragon'ın Haziran 2024'te ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacağını doğruladı.

Variety'nin haberine göre Morgan Stanley's Technology'de yapılan bir röportajda ortaya çıkan yeni yayın tarihi, dizinin daha önce açıklanan "yazın ilk dönemi" çıkış aralığını da netleştirmiş oluyor.

Perrette'in yaptığı bu açıklama, House of the Dragon aktörlerinden Matt Smith'in Ağustos tahmininden de daha yakın. Games of Thrones öncül dizisi, ilk sezonuyla beraber çıkış yaptığından bu yana merakla yeni sezonu beklenen diziler arasında yer alıyor.

House of the Dragon ikinci sezonu, Ateş ve Kan kitabından uyarlanacak ve Game of Thrones olaylarından önceki Targaryen krallarının tarihini anlatacak. Kitapta yaşanan olaylara bakacak olursak da yeni sezonda ejderha savaşlarına, suikastlara ve yeni karakterlere daha fazla ağırlık verilecek.

Bununla beraber evrenin yaratıcısı George R.R. Martin, ikinci sezonun ilk iki bölümünü çoktan izlemiş ve "oldukça karanlık" şeklinde yorumlamıştı. Ayrıca sekiz bölümlü ikinci sezonun 10 bölüme sahip ilk sezondan kısa olması bekleniyor ve toplamda en az dört sezon çekilmesi planlanıyor.

Martin'in sözleri, "Elbette kendi çalışmalarıma dayanan herhangi bir şey hakkında konuşurken pek objektif olamıyorum... Ama söylemeliyim ki, her iki bölümün de harika olduğunu düşündüm. (Henüz bitmediler bile)" şeklinde. "Karanlık, dikkatinizi çekerim. Çok karanlık. Sizi ağlatabilirler (ben ağlamadım ama arkadaşlarımdan biri ağladı). Güçlü, duygusal, iç burkan, yürek parçalayan. Tam da benim sevdiğim türden."

House of the Dragon
2022
House of the Dragon
Aksiyon / Macera / Dram60 dk

Yönetmen: Miguel Sapochnik, Clare Kilner, Geeta Vasant Patel
House of the Dragon, George R.R. Martin’in 2018'de yayımlanan Fire & Blood romanından uyarlanıyor. Aegon Targaryen’in Yedi Krallık’ı fethiyle başlayan Fire & Blood, Aegon’u takip eden jenerasyonlar boyunca Targaryenler’in hikâyesini anlatıyor. Targaryanler’in...


Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film